-->
XCOM 2 Duyuruldu

XCOM 2, 2012’de Yılın Oyunu seçilen ödüllü strateji oyunu XCOM: Enemy Unknown’un devam oyunudur. Dünya değişti. Dünya liderlerinin uzaylı kuvvetlere koşulsuz teslim olmayı teklif etmelerinin ve gezegenin son savunma hattı XCOM’un dağıtılmasının üzerinden yirmi yıl geçti. Artık Dünya’yı Uzaylılar yönetiyor, görünüşte insanlar için harika bir gelecek sözü veren ışıltılı şehirler kuruyorlar ama asıl niyetlerini gizlemeye […]

18.06.2015 | ulasufuk

XCOM 2, 2012’de Yılın Oyunu seçilen ödüllü strateji oyunu XCOM: Enemy Unknown’un devam oyunudur.

Dünya değişti. Dünya liderlerinin uzaylı kuvvetlere koşulsuz teslim olmayı teklif etmelerinin ve gezegenin son savunma hattı XCOM’un dağıtılmasının üzerinden yirmi yıl geçti. Artık Dünya’yı Uzaylılar yönetiyor, görünüşte insanlar için harika bir gelecek sözü veren ışıltılı şehirler kuruyorlar ama asıl niyetlerini gizlemeye ve düzenlerine karşı çıkan herkesi ortadan kaldırmaya devam ediyorlar.

Yalnızca dünyanın sınırlarında yaşayanlar az da olsa özgürlüğe sahipler. Burada bir kez daha insanlık adına karşı koymak için bir güç toplanıyor. Sürekli bir kaçış halinde olan kalan XCOM güçleri küllerinden doğmanın yolunu bulmalı, işgalin arkasındaki sinsi gerçeği ortaya çıkarmalı ve uzaylı tehdidini sonsuza dek ortadan kaldırmalı.

ANA ÖZELLİKLER

  • KAÇAK XCOM: XCOM’un mobil karargahına dönüştürülmüş uzaylı aracı Avenger’ın kontrolünü ele alın. Saldırı gücünü dünyanın dört bir yanına yönlendirin, destek büyütün ve uzaylıların sinsi planlarını ifşa edin.
  • DİRENİŞ SAVAŞÇILARI ALIN: Momentum gibi yeni sınıf yeteneklerini içerek kendine has yetenek ağaçlarına sahip beş asker sınıfı sayesinde taktik planınız için belirli askerler yaratabileceksiniz.
  • TAKTİKSEL GERİLLA SAVAŞI: Yeni oynanış sistemi savaşta daha fazla taktiksel esneklik sunacak. Dünyanın durumu her bir savaş görevinin ortamını da etkileyecek. Düşman devriyelerini pusuya düşürmek için gizlilik kullanın. Değerli ekipman ve kalıntılar için düşmanları yağmalayın. VIP’leri ve düşmüş yoldaşlarınızı çıkış noktalarına taşıyarak kurtarın.
  • YENİ BİR DÜŞMAN IRKI: Güçlü yeni uzaylı türlerinden uzaylı rejiminin yürütücüleri ADVENT’e kadar birbirinden farklı düşmanlar değişik taktik zorluklar sunacak.
  • ARAŞTIRIN, GELİŞTİRİN VE YÜKSELTİN: XCOM’a savaş alanında yeni yetenekler kazandırmak için Avenger’ı özelleştirin ve yeni odalar ekleyin. Bilim Adamları ve Mühendisleriniz ile araştırmalar yapın, geliştirin ve taktiklerinize uyacak şekilde silah ve zırhlarınızı yükseltin.
  • HER GÖREV AYRI BİR MÜCADELE: Kırsal alanlardan uzaylı kontrolündeki mega şehirlere, uzaylı yerleşimlerinin derinliklerine kadar dünyanın dört yanında görevlere çıkın. Harita, görev ve amaç sayısı olarak neredeyse sınırsız kombinasyona sahip olacaksınız.
  • ÖZEL MODLAR YARATIN: Oyuncu topluluğuna yönelik araçlar sayesinde kendi görevlerinizi, taktiksek oynanışınızı, uzaylılarınızı, sınıflarınızı, strateji oyunu özelliklerinizi yaratabilecek ve Steam Workshop üzerinden paylaşabileceksiniz.
  • KAFA KAFAYA ÇOKLUOYUNCUYA KATILIN: İnsanlar ve uzaylılardan oluşan mangaları eşleştirip karıştırın ve rasgele yaratılan haritalarda kafa kafaya savaşın.Format: PC

    Yayın Markası: 2K

    Geliştiren: Firaxis Games

    Derecelendirme: Onay Bekliyor (18+ PEGI Bekleniyor)

    Tür: Strateji

    Çıkış Tarihi: Kasım 2015



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!