-->
Wolfteam’den 6. Yıl Sürprizi: Wolfteam All Star!

Bu Topraklarda Herkes Wolfteam Kafasında, Sen Nerdesin? Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, 6. yılını ‘All Star’ projesi ile kutluyor. Proje kapsamında Ahmet Çakar, Atilla Taş, Doğuş, Esra-Ceyda kardeşler, Oya Aydoğan, Safiye Soyman ve Faik Öztürk gibi sanat ve şov dünyasından ünlü isimleri ilk kez bir araya getiren Wolfteam, oyuncularına çeşitli sürprizler sunmaya hazırlanıyor. […]

26.06.2015 | ulasufuk

Bu Topraklarda Herkes Wolfteam Kafasında, Sen Nerdesin?

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, 6. yılını ‘All Star’ projesi ile kutluyor. Proje kapsamında Ahmet Çakar, Atilla Taş, Doğuş, Esra-Ceyda kardeşler, Oya Aydoğan, Safiye Soyman ve Faik Öztürk gibi sanat ve şov dünyasından ünlü isimleri ilk kez bir araya getiren Wolfteam, oyuncularına çeşitli sürprizler sunmaya hazırlanıyor.

WolfteamAll+Star

30 milyon kullanıcıya yaklaşarak yeni bir rekor kırmaya hazırlanan Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, 6. yılına özel Wolfteam All Star projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında takipçileri için birbirinden ilginç ve heyecanlı sürprizler hazırlayan Wolfteam gencinden yaşlısına, aktif oyuncularından ara vermiş oyuncularına kadar herkesi oyuna, “Wolfteam Kafası”nı yaşamaya davet ediyor.

Yılın En Büyük Sürpriz Karşılaşması Wolfteam All Star’da

Wolfteam, Türkiye’nin 8 ünlü ismini All Star projesi için ilk kez bir araya getirdi. Ahmet Çakar, Atilla Taş, Doğuş, Esra-Ceyda kardeşler, Oya Aydoğan, Safiye Soyman ve Faik Öztürk önümüzdeki günlerde gerçekleştirecekleri Wolfteam karşılaşması öncesi kameralar karşısında birbirlerine meydan okudu ve bu video www.wolfteamallstar.com ve https://youtu.be/oNuf-IXQqHc adresinden paylaşıldı.

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Wolfteam All Star’ın büyük karşılaşması; Atilla Taş, Esra-Ceyda Kardeşler ve Oya Aydoğan’ın yer aldığı, attığını vuran Kırmızı Takım ile Ahmet Çakar, Doğuş ve Safiye-Faik ikilisinin yer aldığı, pençelerine güvenen Mavi Takım’dan oluşacak.

Yılın karşılaşması için Wolfteam’in resmi Facebook sayfası Facebook.com/WolfteamAvMevsimi üzerinden bir yarışma başlatan Wolfteam, tarafını seçip oy kullananlara sürpriz hediyeler dağıtıyor. Oyuncuların oyun oynama alışkanlıkları düşünülerek Wolfteam ekibi, sürekli oynayan aktif oyuncular ve uzun zaman sonra oyuna dönüş yapan oyuncular için oyun içi eşya ve güçlü silahlardan oluşan çeşitli hediye paketleri hazırladı. Wolfteam’in All Star projesi kapsamında oyuncuları ilerleyen günlerde farklı sürprizler de bekliyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!