-->
Uncharted: The Nathan Drake Collection, PS4 İçin Duyuruldu (Video)

Sony Computer Entertainment, PlayStation Store üzerinden sızdırıalan Uncharted: The Nathan Drake Collection’ı PS4 için resmi olarak duyurdu.  Bluepoint Games tarafından geliştirilen Uncharted: The Nathan Drake Collection, Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception’ı daha yüksek görüntü kalitesi ile içerecek koleksiyon paketi 1080p çözünürlükte ve 60 FPS hızında çalışacak. Uncharted: The Nathan Drake Collection, fotoğraf Modu, yeni trophy’ler,dokular,modeller,iyileştirmeler ve eklemeler […]

05.06.2015 | ulasufuk

Sony Computer Entertainment, PlayStation Store üzerinden sızdırıalan Uncharted: The Nathan Drake Collection’ı PS4 için resmi olarak duyurdu. 

Bluepoint Games tarafından geliştirilen Uncharted: The Nathan Drake Collection, Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception’ı daha yüksek görüntü kalitesi ile içerecek koleksiyon paketi 1080p çözünürlükte ve 60 FPS hızında çalışacak. Uncharted: The Nathan Drake Collection, fotoğraf Modu, yeni trophy’ler,dokular,modeller,iyileştirmeler ve eklemeler ile 9 Ekim’de Kuzey Amerika’da, 7 Ekim’de de Avrupa’da çıkış yapacak.

Paketi satın alanların Uncharted 4: A Thief’s End’in multiplayer betasına erişim hakkı kazanacağı Uncharted: The Nathan Drake Collection’ın kutu tasarımına ve videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

 

Uncharted-The-Nathan-Drake-Collection_2015_06-04-15_001.jpg_600

 

 

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!