-->
Uncharted 4’ten Aksiyon Dolu Oynanış Videosu

Sony Computer Entertainment ve Naughty Dog, E3 2015 basın konferansında Uncharted 4: A Thief’s End için yeni oynanış ve kısa bir tanıtım videosu yayınladı. Naughty Dog’dan Eric Monacelli PlayStation Blog’da serinin tarihinde ilk kez Nathan Drake’in çeşitli araçları sürmesinin mümkün olacağını belirterek, bu demonun şu ana kadar E3 için bir araya getirdikleri en aksiyon dolu demo olduğunu […]

16.06.2015 | ulasufuk

Sony Computer Entertainment ve Naughty Dog, E3 2015 basın konferansında Uncharted 4: A Thief’s End için yeni oynanış ve kısa bir tanıtım videosu yayınladı.

Naughty Dog’dan Eric Monacelli PlayStation Blog’da serinin tarihinde ilk kez Nathan Drake’in çeşitli araçları sürmesinin mümkün olacağını belirterek, bu demonun şu ana kadar E3 için bir araya getirdikleri en aksiyon dolu demo olduğunu söyledi.

2016 yılının başlarında PS4 için çıkış yapacak Uncharted 4’ün bu aksiyon dolu oynanış demosu ve kısa tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz