-->
Total War 15. Yılını Kutlarken Oyun İçi Motoruyla Total War: WARHAMMER’a İlk Bakış

Bu özel seriyi kutlayan yeni fragmanda oyuncular Total War: WARHAMMER’ın oyun içi görüntülerine göz atma fırsatına sahip olacaklar. İlk Total War oyununun üzerinden 15 yıl geçti ve bu süre içinde çok yol kat ettik. Orta.ağ Japonyası’ndan Napolyon Savaşlarına, eski Roma’nın görkeminden Ortaçağ Avrupası’nın entrikalarına pek çok konuya değindik. Total War şimdi de cesur bir dünyaya […]

18.06.2015 | ulasufuk

Bu özel seriyi kutlayan yeni fragmanda oyuncular Total War: WARHAMMER’ın oyun içi görüntülerine göz atma fırsatına sahip olacaklar.

İlk Total War oyununun üzerinden 15 yıl geçti ve bu süre içinde çok yol kat ettik.

Orta.ağ Japonyası’ndan Napolyon Savaşlarına, eski Roma’nın görkeminden Ortaçağ Avrupası’nın entrikalarına pek çok konuya değindik.

Total War şimdi de cesur bir dünyaya giriş yapıyor; karanlık göklerde ejderhaların kükremelerinin yankılandığı, semaların hayal edilemez güçte büyülerle dolu olduğu bir dünyaya.

Total War: WARHAMMER fragmanının tam halini tüm görkemiyle izlemek için gözünüz Temmuz ayı boyunca Total War YouTube kanalında olsun.

Total War – Rule The World E3 Fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!