-->
Tony Hawk’s Pro Skater 5 Duyuruldu

Tony Hawk serisi bugüne kadar 40 milyonun üzerinde satmıştır ve tüm zamanların en çok satan #3. spor oyunu serisidir. İlk dört Tony Hawk’s Pro Skater oyunu sıklıkla şimdiye kadar yapılan en iyi oyunlar arasında gösterilmektedir. Tony Hawk’s Pro Skater 5 klasik kombo tabanlı kaykay oyununu görev-odaklı tek kişilik ve kesintisiz çevrimiçi çokluoyuncu aksiyonu ile yeni […]

18.06.2015 | ulasufuk

Tony Hawk serisi bugüne kadar 40 milyonun üzerinde satmıştır ve tüm zamanların en çok satan #3. spor oyunu serisidir. İlk dört Tony Hawk’s Pro Skater oyunu sıklıkla şimdiye kadar yapılan en iyi oyunlar arasında gösterilmektedir. Tony Hawk’s Pro Skater 5 klasik kombo tabanlı kaykay oyununu görev-odaklı tek kişilik ve kesintisiz çevrimiçi çokluoyuncu aksiyonu ile yeni nesil oyuncularla buluşturuyor. Ünlü Pro Skater bölümlerinde arkadaşlarınızla kafa kafaya mücadele edin, dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı yarışın veya sınırsız eğlence için kendi kaykay parkınızı yaratıp paylaşın.

Özellikler:

  • Yenilenen Klasik Oynanış – Ünlü Pro Skater hareketlerini yapın – mutlak kontrol ve isabetlilik ile bölümlerde, görevlerde ve mücadelelerde özel hareket kombinasyonları gerçekleştirin.
  • Kesintisiz Çevrimiçi Çokluoyuncu (yalnızca PlayStation®4 ve Xbox One için) – İlk defa Pro Skater görevlerini ve amaçlarını tamamlamak, yeni içerikler açmak ve karakterinizin levelini yükseltmek için arkadaşlarınız veya dünyadaki diğer oyuncularla çevrimiçi kaykay oturumlarına katılıp çıkabileceksiniz. Veya isterseniz kimin rekabette daha iyi olduğunu görmek için meydan okuyabileceksiniz. Adanmış sunucu desteği sayesinde tek oturumdu 20 kişiye kadar birlikte oynayabileceksiniz.
  • Sonu Olmayan Shred Oturumları – Dokuz ortamda geçen 80’den fazla göreve katılın, yüksek puan almak için ard arda hareketler ve kombolar gerçekleştirin.
  • Kaykay Parkları Yaratın ve Paylaşın – 250 farklı obje kullanarak kaykay parkları yaratıp paylaşın veya topluluğun yarattığı en çılgın tasarımları deneyin. Oyunun profesyonelleri oyuncuların yarattığı en iyi parklara onay damgası vuracaklar.
  • Günümüzün En İyi Profesyonelleri Olarak Oynayın – Her biri kendi stiline sahip, günümüz kaykay sporunun en iyi 10 ismi arasından seçim yapın: Tony Hawk, Nyjah Huston, Riley Hawk, Aaron “Jaws” Homoki, Lizzie Armanto, Leticia Bufoni, Chris Cole, David Gonzalez, Andrew Reynolds, ve Ishod Wair.
  • Kendi Efsanenizi Yaratın – “Kaykaycı Yarat” sistemini kullanarak kendi karakterinizi yaratın ve kişiselleştirilmiş oyuncunuzla çevrimiçi kaykay oturumlarına katılın.

İsim:                     Tony Hawk’s Pro Skater 5
Yayıncı:                               Activision Publishing, Inc.

Geliştiren:         Robomodo ve Disruptive Games
Platformlar:       PlayStation®4, Xbox One, PlayStation®3, Xbox 360

Oyuncu Sayısı:  Tek kişilik ve çevrimiçi çokluoyuncu (XB1 ve PS4 için çevrimiçi oturumlar adanmış sunucularda 20 oyuncuya kadar destekler. PS3 ve X360 versiyonlarında çevrimiçi oyun yoktur)

PEGI Derecesi: 12 geçici

Çıkış Tarihi:        Sonbahar 2015



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!