-->
StartersHub, Parlak Fikirleri Global Sirketlere Çevirecek!

MV Holding, Gedik Yatırım, Netmarble Türkiye ve Bahçeşehir Üniversitesi, Türkiye ve çevre ülkelerde girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve desteklemek üzere StartersHub’ı hayata geçiriyor. StartersHub, Levent’teki 1000 metrekarelik tesisinde girişimcilere destek verecek. Yeni kurulan girişimlerin hızla büyüyen, başarılı, global şirketler olması için gerekli girişim sermayesini, stratejik ortaklıkları, uzmanlık ve mentor desteğini sağlayacak olan StartersHub, Levent’teki 1000 metrekarelik […]

15.06.2015 | ulasufuk

MV Holding, Gedik Yatırım, Netmarble Türkiye ve Bahçeşehir Üniversitesi, Türkiye ve çevre ülkelerde girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve desteklemek üzere StartersHub’ı hayata geçiriyor. StartersHub, Levent’teki 1000 metrekarelik tesisinde girişimcilere destek verecek.

Yeni kurulan girişimlerin hızla büyüyen, başarılı, global şirketler olması için gerekli girişim sermayesini, stratejik ortaklıkları, uzmanlık ve mentor desteğini sağlayacak olan StartersHub, Levent’teki 1000 metrekarelik tesisinde girişimcilere hizmet verecek. MV Holding, Gedik Yatırım, Netmarble Türkiye ve Bahçeşehir Üniversitesi’nin işbirliğiyle hayata geçirilen StartersHub’ın, ilham verici ortak çalışma alanında, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu’ndan girişimlere itici bir güç olarak dünya standartlarında bir destek sağlaması hedefleniyor.

StartersHub başlangıç sermayesi 22 milyon TL olan yatırım ortaklığı tarafından kuruldu

MV Holding ve Gedik Yatırım’ın ana yatırımcısı olduğu StartersHub, Avrupa’nın en büyük, dünyanın ikinci büyük hızlandırma programı Startupbootcamp’in İstanbul bacağını da içine alıyor. Başlangıç sermayesi 22 milyon TL olan yatırım ortaklığı ile kurulan oluşum Finans Teknolojileri, Oyun, Yaşam Bilimleri, Nesnelerin İnterneti ve Büyük Veri alanlarındaki programları stratejik ortaklıklar ile sürdürecek.

Girişimcilere sadece fon değil; 360 derece destek sağlayacak

Yenilikçi bir fikri olan ve bunu bir iş modeline dönüştürmek isteyen girişimciden piyasaya sürecek bir ürünü olan ya da iş modelini bir ileri seviyeye taşımak isteyen şirketlere kadar herkese açık bir yapı olan StartersHub, girişimciye 360 derece destek olmayı amaçlıyor.

Yapılan başvurular, alanında profesyonel bir ekip tarafından incelendikten sonra, seçilen ekiplere her anlamda donanımlı bir çalışma alanı sunuluyor. Ekosistemdeki değişik oyuncuları bir araya getiren StartersHub, baştan sona her aşamada girişimcilere destek olmaya hazırlanıyor. StartersHub kapsamında seçilen fikir aşamasındaki projeler için girişimcilere başlangıç seviyesi olarak 15 bin Dolar, sonraki aşamalarda ise 250 bin Dolar’a kadar fonlama sağlanacak.

“StartersHub girişimcileri cesaretlendirecek”

StartersHub lansmanında konuşan MV Holding İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Dorman; “Girişimciler ekonominin gelişmesinde, yenilikçi teknolojilerin ve fikirlerin piyasaya sunulmasında lokomotif işlevi görüp daha iyi ürün-hizmet sağlanmasını, verimliliğin artmasını ve yeni iş olanaklarının yaratılmasını sağlarlar. StartersHub girişimcileri cesaretlendirecek ve zorlu iş dünyasının içindeki yolculuklarında onlara destek olacak” dedi.

StartersHub ile yatırımcı ve stratejik ortak olarak işbirliği yapan dünyanın en büyük oyun geliştirici ve yayıncılarından biri olan Netmarble’ın Uluslararası Operasyonlar Başkanı Seungwon Lee de işbirliği ile ilgili olarak; “Oyun endüstrisindeki girişimleri küresel başarı öyküleri haline getirme konusunda bu tarz oluşumlara katkıda bulunmaktan son derece mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Bahçeşehir Üniversitesi Co-op Direktörü Ömer Yücel konuyla ilgili olarak; “Uğur eğitim vakıfları ve BAU olarak Türkiye’deki girişimcilik eko sisteminin gelişeceğine inanıyoruz ve bu bağlamda da gençlerin önünü açmak için her türlü desteği sunmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz