-->
Star Wars Rebels Karakterleri Disney Infinity 3.0: Play Without Limits Kadrosuna Katılıyor

Dört Star Wars Rebels Karakteri Üç Star Wars Oyun Setinde de Kullanılabilecek ve Oyuncak Kutusunda Hemen Oynanabilir Olacak Disney Interactive ve Lucasfilm bugün popüler TV animasyon dizisi Star Wars Rebels™’ten bazı Star Wars™ karakterlerinin Disney Infinity 3.0: Play Without Limits’e katılacağını duyurdu. Kanan Jarrus, Ezra Bridger, Sabine Wren ve Zeb Orrelios Disney Infinity 3.0  Oyuncak […]

19.06.2015 | ulasufuk

Dört Star Wars Rebels Karakteri Üç Star Wars Oyun Setinde de Kullanılabilecek ve Oyuncak Kutusunda Hemen Oynanabilir Olacak

Disney Interactive ve Lucasfilm bugün popüler TV animasyon dizisi Star Wars Rebels™’ten bazı Star Wars™ karakterlerinin Disney Infinity 3.0: Play Without Limits’e katılacağını duyurdu. Kanan Jarrus, Ezra Bridger, Sabine Wren ve Zeb Orrelios Disney Infinity 3.0  Oyuncak Kutusunda diğer Star Wars, Marvel, Disney ve Disney•Pixar karakterlerine katılacaklar. Ayrıca tüm karakterler her Star Wars™ Oyun Setinde açılabilir olacak.

Star Wars Rebels karakter resimleri ve ekran görüntüleri için: http://we.tl/nSpPSPvTpu

Galaktik İmparatorluğunun şeytani planlarını engellemek isteyen bu karakterler, karanlık tarafın güçlerine karşı yapılacak savaşta önemli rol oynayacak ve Disney Infinity 3.0 deneyimine benzersiz bir soluk kazandıracaklar.

KANAN JARRUS

  • Bir asi kaçağa dönüşen eski bir Jedi olan Kanan Jarrus Galaktik İmparatorluğu yıkmak için ekibiyle birlikte gizli operasyonlar yönetmektedir. Masumları ışın tabancası ve Işın Kılıcı™ ile korumakta ve Padawan’ı Ezra’ya Güç™ yollarını öğretmektedir.

EZRA BRIDGER

  • Tek başına büyüyen Ezra Bridger Lothal’da hayatta kalmak için sokaklar konusundaki zekasına – ve farkında olmadığı Güç yeteneklerine – güvenmekteydi. Ghost ekibiyle tanıştığında bu durum değişti; Ezra grubun ideallerine inanmaya ve Kanan’ın da yardımıyla Jedi yöntemlerini farkına varmaya, özel Işın Kılıcı’nı İmparatorluğu yıkmak ve asilere ilham vermek için nasıl kullanacağını öğrenmeye başladı.

SABINE WREN

  • Sabine Wren hem sanat, hem de patlayıcılar konusunda olağanüstü yeteneklere sahiptir ve bunları İmparatorluğa karşı kullanmakta bir saniye bile tereddüt etmez. Düşmana sessizce yaklaşıp sabote edebilir veya ikiz ışın tabancalarını kullanarak asi müttefiklerinin yanında çarpışabilir.

ZEB ORRELIOS

  • Zeb Orrelios inatçı olduğu kadar güçlü bir kavgacıdır. Asi arkadaşlarının yanında elindeki bo-tüfeği ile durur ve her zaman İmparatorluk güçlerini indirmeye hazırdır.

PEGI tarafından 7+ ile derecelendirilen Disney Infinity 3.0: Play Without Limits Başlangıç Paketi bu sonbaharda satışa çıkacak ve Star Wars™ Twilight of the Republic Oyun Seti, Disney Infinity 3.0 Tabanı, Ahsoka Tano ve Anakin Skywalker karakter figürleri ve PC ve mobil cihazlar için içerik açacak olan web şifresi kartı içerecek.

Disney•Pixar’ın yakında vizyona girecek filmi Inside Out’u konu alan bir Oyun Seti ve içinde Hulkbuster, Ultron ve diğer Marvel karakterlerinin bulunacağı bir Marvel Oyun Seti de ayrıca satışa sunulacak. Diğer Disney Infinity 3.0 figürleri ve Oyun Setleri de önümüzdeki aylarda duyurulacak.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.