-->
Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth – The Rising Tide Duyuruldu

Büyük koloni gemilerinin son grubu da Dünya’dan ayrıldıktan sonra insanoğlunun coşkusu pek de uzun ömürlü olmadı. Geride kalanlar iyice çoraklaşan gezegende hızla tükenen kaynaklar uğruna şiddetli çatışmalara girmeye başladı. Bu kargaşa içindeki dönemde ortaya iki fraksiyon çıktı. Bu yeni fraksiyonlar atalarının idealistlikleri üzerine değil, fırsatçılık, dirençlilik, acımasızlık ve hepsinden de öte, hayatta kalmak için herşeyi […]

18.06.2015 | ulasufuk

Büyük koloni gemilerinin son grubu da Dünya’dan ayrıldıktan sonra insanoğlunun coşkusu pek de uzun ömürlü olmadı. Geride kalanlar iyice çoraklaşan gezegende hızla tükenen kaynaklar uğruna şiddetli çatışmalara girmeye başladı. Bu kargaşa içindeki dönemde ortaya iki fraksiyon çıktı. Bu yeni fraksiyonlar atalarının idealistlikleri üzerine değil, fırsatçılık, dirençlilik, acımasızlık ve hepsinden de öte, hayatta kalmak için herşeyi yapmak üzerine kurulmuştu.

Dünya dışına yolculuk yapan ilk keşif grubunun gururlu insanları, yeni gezegene iniş yapmalarının üzerinden birkaç on yıl geçmiş halde gökyüzüne bakıyor ve göklerin yeni kaşif ırkı tarafından karartılmış olduğunu görüyorlardı.

Beyond Earth, Civilization serisini tarihsel ortamından çıkarıp bilimkurgunun olası geleceğine götürmüştü. Rising Tide ise Beyond Earth’ü gezegenin yüzeyine ve denizlerin altına yeni alanlar ekleyerek geliştiriyor; insanlığın geleceği için yeni vizyona doğru “bir tur daha” oynarken daha fazla seçim ve diplomatik seçenekle karşı karşıya olacaksınız.

KISA ÜRÜN ÖZETİ

Rising Tide, Civilization: Beyond Earth’ün okyanusları da oyuna katarak oyun alanını gezegenin tüm yüzeyine genişleten, diplomasiyi geliştiren ve yeni hibrid benzeşimler, yeni fraksiyonlar ve genişletilmiş oyun sistemleri ekleyen, heyecan verici genişleme paketidir.

ANA ÖZELLİKLER

  • Okyanusları Kolonileştirin: Yabancı gezegenin denizlerinde yüzen yerleşimler kurabilecek, deniz altındaki doğal kaynaklara erişebileceksiniz. Suda yaşayan uzaylı yaratıklar ise eşsiz yetenekleri ile oyuncuları farklı yönlerde zorlayacaklar. Okyanus tamamen yeniden oynanabilir haritalar, yeni oynanış mekanikleri ve oyuncuların bu yeni dünyada başarılı olmaları için yeni stratejik olanaklar sunacak.
  • Dinamik Lider Özellikleri: Oyuncular ve YZ liderleri yeni Kişilik Özellikleri açabilecek ve sürekli değişen dünyaya tepki olarak farklı kombinasyonlar kullanabilecekler. Bu dinamik Kişilik Özellikleri yeni Korku ve Saygı özelliklerinin ön planda olduğu yeni Diplomasi sistemine de katkıda bulunacak.
  • Yeni, Geliştirilmiş Diplomatik Seçenekler: Kişilik özelliklerini geliştirmek, diplomatik ilişkileri değiştirmek ve müttefiklerinizin özelliklerinin faydalarını arttırmak için politik başkentinizi kullanarak diplomatik çehreyi değiştirin.
  • Yeni Sponsorlar: Zengin ve dirençli Orta Doğu devletlerinden gelen göçebe kaşiflerin oluşturduğu Al Falah’ın da aralarında bulunduğu dört yeni fraksiyon.
  • Yeni Kalıntı Sistemi: Yeni perkler, birim geliştirmeleri ve yeni dünyada fraksiyonunuz için yeni binalar açmak için güçlü antikalar toplayın ve birleştirin.
  • Yeni Hibrid Birimler: Benzeşimler insanlığın geleceği için vizyon anlamına geliyor. Tek birine odaklanmak yerine birden çok Benzeşime yatırım yaparak özel hibrid Benzeşim birimleri ve geliştirmeleri açabileceksiniz.
  • Yeni Biyomlar: İki yeni dünya türü eklendi. Primordial dünyalar volkanik aktivitelerle dolu ve henüz şekillenmekte olan bir dünyanın kaotik arazilerine sahip. Frigid dünyalar ise buz çağını yaşamış, yüzeyleri buzlu okyanuslar ve donmuş tundralarla dolu.Format: PC Genişleme (oynamak için “Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth” gerektirir)Yayın Markası: 2K

    Geliştiren: Firaxis Games

    Derecelendirme: Onay Bekliyor (12+ PEGI Bekleniyor)

    Tür: Strateji

    Çıkış Tarihi: Sonbahar 2015



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!