-->
Netmarble Yeni “MARVEL Future Fight” Güncellemesini Duyurdu

Güncelleme ile oyuna “Galaksinin Koruyucuları”ndan sekiz karakter ve ayrıca iki yeni mod ekleniyor Netmarble Games, popüler mobil RPG oyunu “MARVEL Future Fight”ın “Galaksinin Koruyucuları”ndan yeni kahramanlar içeren ilk büyük güncellemesini bugün duyurdu. Güncelleme ile birlikte oyuna yeni süper kahraman, bir yeni görev bölümü ve pek çok yeni içerik geliyor. Güncelleme, var olan karakterlere yeni özellikler […]

12.06.2015 | ulasufuk

Güncelleme ile oyuna “Galaksinin Koruyucuları”ndan sekiz karakter ve ayrıca iki yeni mod ekleniyor

Netmarble Games, popüler mobil RPG oyunu “MARVEL Future Fight”ın “Galaksinin Koruyucuları”ndan yeni kahramanlar içeren ilk büyük güncellemesini bugün duyurdu. Güncelleme ile birlikte oyuna yeni süper kahraman, bir yeni görev bölümü ve pek çok yeni içerik geliyor.

Güncelleme, var olan karakterlere yeni özellikler verirken, aynı zamanda “Galaksinin Koruyucuları”ndan çok sevilen Star-Lord, Rocket Raccoon, Groot, Gamora, Drax, Yondu, Nebula ve Ronan gibi karakterleri kostümleri ile birlikte oyuna ekliyor.

Bu karakterlerle oynamak için tek yapmanız gereken yeni eklenen “Özel Görev”i oynayıp kahramanların kilitlerini açmak için lazım olan eşyaları toplamak.

Takımına yeni kahramanlar eklemek isteyen oyuncular için geliştirilen yeni “Boyut Değişimi” sistemi, yeni oyunculara ulaşmanızı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda oyuna yeni bir boyut da katıyor. Bu sistemle oyuncular, savaşa her an dahil olabilecek kahramanları veya düşmanları yenmeye çalışacak. Bu aynı zamanda, oyuncuların Hulkbuster veya Black Cat gibi karakterlerle savaşarak, onları takımlarına katma fırsatını yakalayacakları anlamına geliyor.

Yukarıdakilerin yanı sıra, farklı kullanıcılardan kabul edilen bir çok geri bildirim ile genel oyun sistemi bir çok yönden geliştirildi ve düzeltildi. Örneğin kullanıcılar favori kahramanlarını daha kolay alabiliyor ve donanım seçeneklerini daha önceden rastgele verilmiş olan altınları tüketerek değiştirebiliyorlar.

Netmarble CEO’su Kwon Young-Shik yaptığı açıklamada, “Bu ilk güncellemenin, düzenli olarak geliştirilmiş içerik ve gözde kahramanlar sunacak bir serinin başlangıcı olacağını umuyoruz. Düzenli çıkacak güncellemelerin oyunculara yaşatacağı müthiş oyun tecrübesiyle, MARVEL Future Fight oyununun popülaritesini hem Kore’de hem de deniz aşırı ülkelerde arttırmayı hedefliyoruz“ dedi.

Ünlü MARVEL çizgiroman yazarı Peter David’in de yapımında rol aldığı ‘MARVEL Future Fight’ oyununda Iron Man, Thor, SpideMan ve Daredevil gibi 45 karakter yer alıyor. Oyuncular, Ultron veya Doctor Octopus gibi düşmanlarla savaşmak için kendi kahraman gruplarını kurarken, aksiyon keyfini oyunun kaliteli grafikleriyle yaşıyor.

Dünya genelinde 148 ülkede ilk olarak Nisan ayında yayınlanan oyun, yayınlanmasının üzerinden bir ay geçmeden 15 milyon indirilme sayısına ulaşarak Kore, Tayvan, Amerika ve İngiltere gibi 118 ülkede TOP 10 listelerine girdi.

Marvel Future Fight tüm dünyada App Store ve Google Play aracılığıyla oynanabilir:

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-heroes-united/id955705796

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

Marvel Future Fight hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsiniz: http://marvelfuturefight.netmarble.com



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz