-->
NBA 2K16, NBA Efsanesi Michael Jordan’lı Özel Versiyonla Uçuşa Geçiyor

Dünyaca ünlü basketbol ikonu ve eski 2K kapak sporcusu Jordan Special Edition kapağında yer alacak; oyuncular özel anı eşyalarına ve oyun içi içeriğe sahip olacaklar 2K bugün NBA 2K16’nın bu yılki Special Edition versiyonunun kapağında Michael Jordan’ın yer alacağını duyurdu. Son 15 yılda listelerin zirvesinden düşmeyen NBA video oyun simülasyon serisinin en yeni oyunu Jordan’ın […]

26.06.2015 | ulasufuk

Dünyaca ünlü basketbol ikonu ve eski 2K kapak sporcusu Jordan Special Edition kapağında yer alacak; oyuncular özel anı eşyalarına ve oyun içi içeriğe sahip olacaklar

2K bugün NBA 2K16’nın bu yılki Special Edition versiyonunun kapağında Michael Jordan’ın yer alacağını duyurdu. Son 15 yılda listelerin zirvesinden düşmeyen NBA video oyun simülasyon serisinin en yeni oyunu Jordan’ın Şöhretler Listesi mirasını kutlayacak ve oyunculara oyun içi deneyimlerini şekillendirmek için bir çok seçenek sunacak. 

14 kez NBA All-Star oynamış, altı kez NBA Dünya Şampiyonu olmuş, beş defa NBA En Değerli Oyuncu seçilmiş ve NBA Şöhretler Listesine girmiş olan Jordan üçüncü kez NBA 2K kapağında yer alıyor.

“Bu yılki NBA 2K Special Edition beni çok heyecanlandırıyor,” diyor Michael Jordan. “NBA 2K16 genç ve yaşlı tüm oyunculara yalnızca basket sahalarında yaşadığım en önemli anları tecrübe etme ve yeniden yaşama imkanı vermekle kalmayacak, oyuncularını da Jordan ayakkabıları ve giysileriyle kişiselleştirebilmelerini sağlayacak.”

2K önceden NBA’in üç süperstarının ilk kez NBA 2K16’nın standart versiyonlarının kapaklarını süsleyeceğini duyurmuştu: Golden State Warriors’tan Stephen Curry, Houston Rockets’tan James Harden ve New Orleans Pelicans’tan Anthony Davis. Oyunda ayrıca ünlü film yapımcısı Spike Lee tarafından yazılıp yönetilen yepyeni bir MyCAREER modu da bulunuyor. 

Visual Concepts tarafından geliştirilen NBA 2K16 henüz ESRB tarafından derecelendirilmedi. NBA 2K16 PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemleri, Xbox One ve Xbox 360; ve Windows PC platformlarında 29 Eylül 2015’te satışa çıkacak.

Çevrimiçi özelliklere erişmek için Çevrimiçi Hesap (13+) gerekir. Detaylar için www.take2games.com/legal  ve www.take2games.com/privacy adreslerini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz