-->
MSI, AMD Fury X Ekran Kartının Zincirlerini Kırdı

Mütevazi bir kasada inanılmaz bir güç Ekran kartlarında dünya lideri MSI, AMD’nin çığır açan Radeon R9 Fury X ekran kartını duyurarak MSI R9 Fury X 4G ile, AMD R9 ve R7 300 serisine yeni bir üst sınıf üye katmış oldu. MSI R9 Fury X 4G, yüksek bant genişliğine sahip 4 GB belleği, eşsiz bir performans […]

25.06.2015 | ulasufuk

Mütevazi bir kasada inanılmaz bir güç

Ekran kartlarında dünya lideri MSI, AMD’nin çığır açan Radeon R9 Fury X ekran kartını duyurarak MSI R9 Fury X 4G ile, AMD R9 ve R7 300 serisine yeni bir üst sınıf üye katmış oldu.
MSI R9 Fury X 4G, yüksek bant genişliğine sahip 4 GB belleği, eşsiz bir performans için doğrudan AMD’nin Fiji XT grafik işlemcisine entegre edildi. AMD Fury X, ultra yüksek çözünürlüklü oyun deneyimi ve sanal gerçeklik için özell olarak tasarlandı.

Ekran kartı, üst sınıf kartlarda alışık olduğumuzdan çok daha ufak boyutta bir kasaya sahip. Böylece neredeyse her kasaya uyum sağlıyor.Kutuya dahil edilmiş kapalı döngü su soğutma çözümü ile GPU, normal oyun koşullarında 50 derece seviyesinde bir sıcaklıkta kalıyor. Kasanın iç kısmına monte edilebilen radyatör ısıyı doğrudan dışarı atıyor. Bir adet yüksek kaliteli 12mm fan kullanan ekran kartı son derece sessiz çalışıyor.

Tüm bu etkileyici teknik özelliklerinin yanında MSI R9 Fury X 4G ayrıca kartın yanlarında bulunan LED ışıklarla da dikkat çekiyor. Bu ışıkların bazıları GPU işlem yoğunluğunu gösterirken diğerleri de heyecan verici ışık efektleri yaratıyor.

msi-r9fury-boxshot

MSI Afterburner ile Performans kontrolü

MSI’ın özel Afterburner hızaşırtma aracı ile birlikte oyuncular MSI R9 Fury X 4G’nin çekirdek saat hızlarını daha iyi bir oyun deneyimi için kontrol edebilirler. Fury X aynı zamanda GPU sıcaklığına bağlı olarak değişen gelişmiş fan hızı denetimi ile en iyi akustik performansı sunuyor. MSI Afterburner, video yakalama yazılımı Predator ile geliyor ve ayrıca akıllı telefondan kontrol edip izlemenize de olanak tanıyor. Kombustor burn-in test özelliği ile MSI Afterburner, ekran kartından en iyi performansı almak isteyenler için mükemmel bir yardımcı. Daha fazla bilgi için yenilenen MSI Afterburner sitemizi ziyaret edebilirsiniz: gaming.msi.com/afterburner

msi-r9fury-afterburner

 

Teknik özellikler
Model adı MSI R9 Fury X
GPU AMD Radeon™ R9 Fury X
İşlemci sayısı 4096
Core / Boost Clock 1050 MHz
Bellek boyutu / tipi 4GB / HBM
Hız / Veriyolu 1000 MHz / 4096 bit HBM
Çıkışlar HDMI, 3x DisplayPort
Güç tüketimi 350 W
Kart boyutları 195 x 115 x 39 mm
Soğutucu boyutları 153 x 118 x 64 mm



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!