-->
LOL İddia Yaz Sezonu Başladı!

Razer, Nvidia ve EPIN sponsorluğunda harika ödüller ve binlerce RP sizleri bekliyor Beta sezonunda büyük ilgi gören LoL İddia’nın heyecanı, yeni başlayan Yaz Sezonu’nda katlanarak artıyor. LoL İddia’nın betadan çıktığı bu sezonda katılımcılar, birbirinden güzel hediyeler ve binlerce RP puanı kazanma şansı elde edecek. LoL İddia internet sitesine ücretsiz kaydolup 1 Haziran – 1 Ağustos […]

24.06.2015 | ulasufuk

Razer, Nvidia ve EPIN sponsorluğunda harika ödüller ve binlerce RP sizleri bekliyor

Beta sezonunda büyük ilgi gören LoL İddia’nın heyecanı, yeni başlayan Yaz Sezonu’nda katlanarak artıyor. LoL İddia’nın betadan çıktığı bu sezonda katılımcılar, birbirinden güzel hediyeler ve binlerce RP puanı kazanma şansı elde edecek. LoL İddia internet sitesine ücretsiz kaydolup 1 Haziran – 1 Ağustos arasındaki LoL maçlarının sonuçlarını doğru tahmin edin, Razer ve Nvidia marka harika ürünlerden birini ve EPIN’den binlerce RP puanı kazanın.

LoL İddia’ya katılmak da oldukça kolay. LoL İddia internet sitesine girerek Facebook hesabınızla siteye ücretsiz olarak kaydolabilir ve sponsorlar tarafından hesabınıza yüklenecek “Gazoz Kapakları”nı kullanarak sitede gösterilen LoL maçlarının sonuçları hakkında tahminlerde bulunabilirsiniz.

1 Haziran – 1 Ağustos arasında oynanacak LCA EU, LCS, NA ve Türkiye ligi maçları hakkında tahminde bulunup ilk 7’ye girmeyi başaran katılımcılar, Nvidia’dan şahane ekran kartları, Razer’dan harika oyuncu ekipmanları ve EPIN’den binlerce RP puanı kazanacak. Bu hediyelerin yanında ilk 200’e giren herkese 400 RP hediye edilecek.

LoL İddia Yaz Sezonu’ndaki bütün ligler sona erdikten sonra, sezon boyunca maçları doğru tahmin eden ilk yedi kişinin kazanacağı muhteşem ödüller ise şöyle:

Birinciye;

NVIDIA GeForce GTX 960, Razer BlackWidow Chroma Klavye, Razer DeathAdder Chroma Mouse, Razer Kraken 7.1 Chroma Kulaklık, 64.500 RP

İkinciye;
NVIDIA GeForce GTX 960, Razer BlackWidow Chroma Klavye, Razer DeathAdder Chroma Mouse, 36.200 RP

Üçüncüye;
NVIDIA GeForce GTX 960, Razer Kraken 7.1 Chroma Kulaklık, Razer DeathAdder Chroma Mouse, 17.800 RP

Dördüncüye;
NVIDIA GeForce GTX 960, Razer Kraken 7.1 Chroma Kulaklık, 8400 RP

Beşinciye;
Razer DeathAdder Chroma Mouse, 4200 RP

Altıncıya;
Razer Kraken USB Kulaklık, 2520 RP

Yedinciye;
Razer Abyssus 2014 Mouse, 400 RP

LoL maçlarının heyecanını bambaşka bir seviyeye taşıyan LoL İddia Yaz Sezonu sonunda bu muhteşem ödülleri kazanmak için, hemen https://loliddia.com/ adresinde yer alan LoL İddia sitesine kaydolun ve maç sonuçlarını tahmin etmeye başlayın!

Resmi Web Sitesi:
https://loliddia.com/

 

yazsezonu



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!