-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (24 – 30 Mayıs)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 24–30 Mayıs tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda THE SIMS 4’ü ilk sırada görürken, THE WITCHER III: WILD HUNT ikinci, THE SIMS 4 GET TO WORK ise üçüncü sırada yer alıyor. İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 30 Mayıs ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi […]

01.06.2015 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 24–30 Mayıs tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda THE SIMS 4’ü ilk sırada görürken, THE WITCHER III: WILD HUNT ikinci, THE SIMS 4 GET TO WORK ise üçüncü sırada yer alıyor.

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 30 Mayıs ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1. THE SIMS 4
2. THE WITCHER III: WILD HUNT
3. THE SIMS 4 GET TO WORK
4. FOOTBALL MANAGER 2015
5. GRAND THEFT AUTO V
6. PROJECT CARS
7. WORLD OF WARCRAFT: WARLORDS OF DRAENOR
8. FARMING SIMULATOR 15
9. THE SIMS 3: STARTER BUNDLE
10. ASSASSIN’S CREED: UNITY



Popüler Haberler


Nintendo, geçtiğimiz günlerde yaptığı kazanç açıklamasında Switch konsolunun satış rakamlarını da paylaştı.


Nintendo hayranları için müjdeli haber!


EA SPORTS FC 24 Ultimate Team modunda yer alan kırmızı-beyaz formaya global olarak erişilebiliyor


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.