-->
Hounds: The Last Hope 18 Haziran 2015 Yama Notları

Eşsiz ve Efsanevi Silah Hediyeleri Seni Bekliyor! Eşya düşürme oranlarında şanssız olduğundan dolayı sıkıldın mı? Dert etme, şu andan itibaren yüksek seviye Eşsiz ve Efsanevi Tier 2 silahları ücretsiz olarak edinebileceksin. Peki, bu nasıl olacak? Yeni “Jeton” sistemi sayesinde, iki farklı Jeton seni bekliyor; L- Jeton ve U-Jeton. Efsanevi Jeton yeni yamayla birlikte oyuna eklenen, […]

18.06.2015 | ulasufuk

Eşsiz ve Efsanevi Silah Hediyeleri Seni Bekliyor!

Eşya düşürme oranlarında şanssız olduğundan dolayı sıkıldın mı? Dert etme, şu andan itibaren yüksek seviye Eşsiz ve Efsanevi Tier 2 silahları ücretsiz olarak edinebileceksin. Peki, bu nasıl olacak? Yeni “Jeton” sistemi sayesinde, iki farklı Jeton seni bekliyor; L- Jeton ve U-Jeton. Efsanevi Jeton yeni yamayla birlikte oyuna eklenen, silah kutularından elde edilebilir; Kızıl Kertenkele Kutuları. 100 adet L-Jeton topladığın zaman, 8 adet Efsanevi Silah üretimi yapabileceksin. Sadece PvP modlarında, 1000 Puan topladığın zaman, şans kartından U-Jeton elde edebilirsin. Efsanevi Silahlar’da olduğu gibi, 100 U-Jeton topladığın zaman, Tier 2 Eşsiz Silah açılacaktır.

Yeni Operasyon ve Binlerce Altın

Şehir Kanalizasyonu adlı yeni Boss Mission da oyuna eklenen bir diğer içerik oldu. 10 etaptan oluşan Şehir Kanalizasyonu’nu zor modda oynayarak yeteneklerini ortaya koyabilirsin. Bunun tamamladıktan sonra, sen ve takımın da binlerce altın, tecrübe puanı kazanacak. Her etabı tamamladığında, “Devam” veya “Bitir” seçeneklerini kullanabilirsin. “Bitir” seçeneğine karar verdiyseniz, altın ve tecrübe puanlarını alarak bölümden ayrılabilirsin. Eğer “Devam” etmeye karar verirsen, daha fazla etapta, daha zorlu düşmanlara karşı, daha fazla altın ve tecrübe puanı için oynamaya devam edebilirsin. Ancak unutma ki, öldüğünde, her şeyini kaybedebilirsin. Seçimini dikkatli yap.

Kızıl Kertenkele Hounds Askerleri’ni Bekliyor!

Efsanevi Mavi Alev Silahlara elveda demenin vakti geldi, çünkü artık Kızıl Kertenkele oyuna eklendi. Aşağıya sıraladığımız kutulardan birini alarak, efsanevi silahlar için şansını deneyebilir ve rakiplerini alt edebilirsin. *Altın Kızıl Kertenkele Silah Kutusu: 8 farklı silah çeşidini bir araya getiren bu kutu, süresi ve süreli silahlar içerir. Süreli silahlar 7 ve 15 gün olarak iki şekilde bulunabilir. En iyi Kızıl Kertenkele silahını arıyorsan, bu kutu tam sana göre.

Ramazan Paketi

İyi bir teklifle, her şeyi herhangi bir şans olmadan elde etmek kim istemez ki? Ramazan Paketi, efsane ekipmanlara ve tüketim eşyalarıyla birlikte, ihtiyacınız olan her şeyi size sağlıyor. Bu paketten edinmeyi unutmayın.

Ramazan Silah Paketi (7 günlük MK.X Mavi Alev Hafif Makineli Tüfek, 7 günlük GSP.XX Mavi Alev Silah Kalkan, 7 günlük Büyük Wickbroke Gelişmiş Maskesi)

Hızlı Dirilme Eşyası (20)

Çoklu Nanotüp (50)

Üretim Süresi Azaltıcı (7 Gün)

50.000 Altın KülçesiAP Torbası A (7 Gün)

Rastgele Seçenek Değiştirme Eşyası (3)

Penisilin (50)

Birisi doktoru çağırsın… ya da yok. Bir dakika…

Artık yeni Avatarları oyuna eklemenin vakti geldi, değil mi? Deli Doktor ve Ölümcül Hemşire avatarları, karakterlerine yeni büyüleyici bir görünüm kazandıracak. Kısa süreli bir indirimle, karakterinde değişiklik yapmak istiyorsan, fırsatı kaçırma.

Ekstra İçerikler

Görev ve haritalardaki hatalar düzeltildi.

Sokak Görevi

Ek Görev 2 – Bina Çatısı

Ana Görev 3 (Kestirme) ve 4 (İçeri Sızmak)

Makati Şehri

Artık ekran görüntüsü alındığında, ek olarak tarih de ekran görüntüsünde yer alıyor.

Klan Üyelerinin çevrimdışı olma süreleri artık görünüyor.

Ceza alan oyuncular, tekrar oyuna giriş yapabilecekleri süreyi oyuna tekrar giriş yaptıklarında görebilecekler.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!