-->
Heyecanla Beklenen Oyun The Last Guardian 2016’da PlayStation 4’e Geliyor

2009 yılında konseptinin hayata geçirilmesinden bu yana büyük bir heyecanla beklenen aksiyon-macera oyunu The Last Guardian, 2016 yılından itibaren PlayStation 4 üzerinde de oynanabilecek. Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) 2009 yılında konseptinin hayata geçirilmesinden bu yana büyük bir heyecanla beklenen The Last Guardian’ın 2016 yılından itibaren PlayStation®4 (PS4™) bilgisayar eğlence sistemi üzerinde de oynanabileceğini açıkladı. […]

17.06.2015 | ulasufuk

2009 yılında konseptinin hayata geçirilmesinden bu yana büyük bir heyecanla beklenen aksiyon-macera oyunu The Last Guardian, 2016 yılından itibaren PlayStation 4 üzerinde de oynanabilecek.

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) 2009 yılında konseptinin hayata geçirilmesinden bu yana büyük bir heyecanla beklenen The Last Guardian’ın 2016 yılından itibaren PlayStation®4 (PS4™) bilgisayar eğlence sistemi üzerinde de oynanabileceğini açıkladı.

The Last Guardian, PlayStation®2 sistemi için ICO ve Shadow of the Colossus gibi sevilen ve ödüllü oyunlarda da imzası bulunan oyun tasarımcısı Fumito Ueda’nın geliştirdiği en son çalışma. Aksiyon-macera oyununda, oyuncu, Trico adlı insan yiyen canavar olarak yüreklere korku salan gizemli devasa yaratık ile yollara düşen bir erkek çocuğunu oynayacak. Tehlikeli antik harabelerin ortasından geçen ikili arasındaki bağ, birlikte yaşadıkları maceralar boyunca yollarda karşılaştıkları birçok zorluğun ortasında zamanla daha da güçleniyor.

SCE, heyecan verici ve cazip yazılımları hayata geçirerek PS4 platformunun genişlemesine daha da ivme kazandırmaya devam edecek.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!