-->
Guitar Hero Live Duyuruldu

Müzikle etkileşimin yeni bir yolunu sunan pop kültür fenomeni Guitar Hero yeni Guitar Hero Live ile rock yıldızı olma yolundaki hayallerinizi yeniden ateşleyecek, devrim yaratacak yeniliklerle birlikte geri dönüyor. Başarılı DJ Hero ve DJ Hero 2’nin ardındaki stüdyo FreeStyleGames tarafından geliştirilen Guitar Hero Live sahnede gösterinin yıldızı olarak yer alacağınız birinci şahıs perspektifi de dahil […]

18.06.2015 | ulasufuk

Müzikle etkileşimin yeni bir yolunu sunan pop kültür fenomeni Guitar Hero yeni Guitar Hero Live ile rock yıldızı olma yolundaki hayallerinizi yeniden ateşleyecek, devrim yaratacak yeniliklerle birlikte geri dönüyor.

Başarılı DJ Hero ve DJ Hero 2’nin ardındaki stüdyo FreeStyleGames tarafından geliştirilen Guitar Hero Live sahnede gösterinin yıldızı olarak yer alacağınız birinci şahıs perspektifi de dahil olmak üzere oyunu oynamanın iki güçlü yolunu da tanıtıyor. Gerçekçilikte bir dönüm noktası olacak olan Guitar Hero Live sahnede olmanın ve gerçek bir grupta çalmanın ne demek olduğunu yaşatacak olan canlı aksiyon deneyimi sunacak ve ne kadar iyi veya kötü çaldığınıza bağlı olarak size gerçek zamanlı tepkiler verecek gerçek seyircilerin önünde çalacaksınız.

Guitar Hero Live ayrıca Guitar Hero oynamanın devrim yaratacak yeni yolu GHTV moduna da sahip olacak. 24 saat çalınabilir müzik videosu yayını yapacak olan bu ağ sayesinde oyuncular sürekli olarak güncellenen ve yeni şarkılardan eski hitlere kadar geniş bir yelpazeye sahip olacak resmi videolarla birlikte çalabilecekler. GHTV sayesinde herhangi bir şarkıda en yüksek puanı almak için ister arkadaşlarınızla, ister dünyanın dört bir yanından oyuncularla kapışabileceksiniz.

Guitar Hero Live ayrıca altı düğme bulunduran yeni gitar kumandasını da tanıtıyor: gerçek gitar çalmanın doğal halini daha iyi yansıtan üç düğmeli iki sıradan oluşan bu kumanda sayesinde tüm oyuncular yetenek seviyeleri ne olursa olsun daha da fazla eğlenecekler. Bu basit yenilik yeni oyuncuların çalmasını kolaylaştırırken, tecrübeli oyuncuların ustalaşmasını zorlaştıracak.
ANA ÖZELLİKLER
:

  • Canlı Aksiyon, Birinci Şahıs Rock Yıldızı GerçekçiliğiGH Live oyuna kendiniz kaptırmanızı sağlayacak – birinci şahıs, canlı aksiyon oyun deneyiminde şovun yıldızı sizsiniz. Birbirinden farklı mekanlarda, yüz kişinin önünde çalacağınız ufak kulüp sahnelerinden yüzbinlerce kişinin sizi izlemeye geldiği açık hava festivallerine kadar sahnede olma korkusu ve heyecanını yaşayacaksınız.
  • Dünyanın İlk Çalınabilir Müzik Videosu AğıGHTV ile tanışmaya hazır olun – oyuncuların diledikleri müzik türünü seçip resmi müzik videoları ile birlikte çalabilecekleri, 24 saat yayın yapan bir müzik videosu ağı. Bu oyun modu Guitar Hero’ya yeni bir boyut kazandıracak ve oyuncuların ister aynı odadaki arkadaşlarıyla, ister dünyanın bir ucundaki oyuncularla en yüksek puan için kapışmalarını sağlayacak. GHTV sürekli olarak güncellenen, canlı bir platform olacak ve hem yeni şarkılar keşfetmenizi, hem de parti atmosferini oturma odanıza taşımanızı sağlayacak.
  • Kahraman Statüsüne Ulaşmak İçin Oynarken Birbirinden Güzel Ödüller Kazanın GHTV’de oynarken farklı içerikler almanıza yardımcı olacak oyun içi parası kazanacaksınız. Bu içerikler arasında nota yolları ve oyuncu kartları gibi deneyiminizi kişiselleştirecek unsurlara ek olarak gerçek konser görüntüleriyle birlikte çalmanızı sağlayacak özel içerikler de olacak. Ayrıca rütbe kazanıp “Kahraman” statüsüne ulaşmanıza yardımcı olacak kahraman güçleri de alabilecek, böylece en prestijli içeriklere ve ek eşyalara sahip olabileceksiniz.
  • Otantik, Yeni Tasarımlı Gitar Kumandası – Ünlü Guitar Hero kumandası oynanış deneyimini daha da geliştirmek üzere yeniden tasarlandı. Yeni gitar kumandasında altı düğme bulunacak: üç düğmeden oluşan iki sıra sayesinde gitar hem görünüş olarak, hem de akor basma hissi olarak çok daha gerçekçi olacak. Yeni başlayanlar alt üç düğme ile kendilerini bir rock yıldızı gibi hissedebilecekler. Orta seviyedeki oyuncular artık parmaklarını gitar kumandasının sapında uzatmak zorunda kalmayacak ve gerçek akorları taklit eden iki sıralı kombinasyonları kullanabilecekler. Tecrübeli oyuncular ise kendilerine yeni heyecanlar sunacak karışık akor şekillerini ve parmak kombinasyonlarını başarmaya çalışacaklar.
  • Festivallere Layık Kadro Guitar Hero Live’ın özünde müzik çeşitliliği bulunuyor. Guitar Hero Live rock, folk, EDM, hip-hop, country ve pop gruplarının aynı sahneyi paylaştıkları modern müzik festivallerinin yaklaşımını benimsiyor. Oyunda aralarında The Black Keys, Fall Out Boy, Queen, Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden, Rage Against the Machine, Gary Clark, Jr., Green Day, The War on Drugs, The Killers, The Rolling Stones, Pierce the Veil ve Blitz Kids gibi isimlerin bulunduğu ve farklı türlerden sanatçılardan yüzlerce çalınabilecek şarkı bulunacak.
  • Konsolunuz Yok Mu? Sorun Değil – İlk kez, Activision eksiksiz Guitar Hero Live deneyimini mobil cihazlara da taşıyacak ve oyunculara aynı konsol deneyimini istedikleri yer ve istedikleri an yaşatacak. Mobil Guitar Hero Live seri için müthiş bir teknolojik adım olacak.

Yayıncı:                      Activision Publishing, Inc.

Geliştiren:                  FreeStyleGames

Platformlar:               PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi

Microsoft Xbox One™ ve Xbox 360™ video oyun ve eğlence sistemi

Nintendo Wii U™

Seçili mobil cihazlar

Çıkış Tarihi:               20 Ekim 2015

Derecelendirme:         PEGI 12 Provisional

Web Sayfası:               www.guitarhero.com

 

Facebook:                   www.facebook.com/guitarhero

 

Twitter:                      www.twitter.com/guitarhero

 

Youtube:                    www.youtube.com/guitarhero



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz