-->
God of War III: Remastered Ön Siparişe Açılıyor!

Efsane God of War serisinin en kült yapımı artık PlayStation 4’te Oyun dünyasının en popüler aksiyon oyunu God of War oyun serisinin en kült yapımı God of War III’ün yeniden düzenlenmiş versiyonu ile artık PlayStation 4 oyuncuları da maceraya doyacak. Türkçe altyazı desteğiyle sunulan God of War III: Remastered, 3 Haziran 2015 tarihinde, 119 TL […]

04.06.2015 | ulasufuk

Efsane God of War serisinin en kült yapımı artık PlayStation 4’te

Oyun dünyasının en popüler aksiyon oyunu God of War oyun serisinin en kült yapımı God of War III’ün yeniden düzenlenmiş versiyonu ile artık PlayStation 4 oyuncuları da maceraya doyacak. Türkçe altyazı desteğiyle sunulan

God of War III: Remastered, 3 Haziran 2015 tarihinde,

119 TL fiyat etiketiyle ön satışa çıkıyor.

Sony, oyun dünyasının en popüler aksiyon oyunu God of War serisinin en kült yapımı God of War III’ü, yeniden düzenlenmiş versiyonu ile şimdi de PlayStation 4 oyuncularının beğenisine sunuyor.

Tüm zamanların en iyi aksiyon oyunu olarak kabul edilen God of War III, High Definition olarak PlayStation®4 için geliştirildi. 1080p çözünürlükte mükemmel şekilde üretilen ve saniyede 60 kare hızında çalışan God of War® III: Remastered’ın ön satışları, 3 Haziran 2015 tarihinden itibaren başlayacak. Oyunun resmi çıkış tarihi ise 15 Temmuz 2015 olacak. God of War® III: Remastered, daha fazla oyunsevere hitap edebilmek ve oyun tutkunlarıyla PlayStation® arasındaki özel bağı daha da güçlendirmek için Türkçe altyazılı olarak sunulacak.

Sony Center, D&R, Media Markt, Teknosa ve Overgame’in web sitelerinden, yalnızca online olarak ön siparişi alınmaya başlayacak olan God of War III: Remastered’in satış fiyatı ise 119 TL olacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!