-->
Boba Fett, Sony’nin PlayStation Platformları İçin Çıkacak Sınırlı Versiyonun Parçası Olarak Disney Infinity 3.0’a Katılıyor

Efsanevi Star Wars Bounty Hunter ve Star Wars Rise Against the Empire Oyun Seti, Sınırlı Versiyon Özel Star Wars Saga Başlangıç Paketi Yoluyla Erkenden Temin Edilebilecek Resmi Star Wars Rise Against the Empire Oyun Seti Fragmanı Da Yayınlandı Sony Computer Entertainment America, Inc. E3 2015 basın konferansında bugün Disney Interactive, Lucasfilm ve Sony, Boba Fett’in sınırlı versiyon […]

19.06.2015 | ulasufuk

Efsanevi Star Wars Bounty Hunter ve Star Wars Rise Against the Empire Oyun Seti, Sınırlı Versiyon Özel Star Wars Saga Başlangıç Paketi Yoluyla Erkenden Temin Edilebilecek Resmi Star Wars Rise Against the Empire Oyun Seti Fragmanı Da Yayınlandı Sony Computer Entertainment America, Inc. E3 2015 basın konferansında bugün Disney Interactive, Lucasfilm ve Sony, Boba Fett’in sınırlı versiyon teklifinin bir parçası olarak Disney Infinity 3.0’a katılacağını duyurdu. PlayStation 4 ve PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemleri için Star Wars Saga Başlangıç Paketi oyuncuların tatil döneminde Disney Infinity 3.0’da Boba Fett ile oynamalarının tek yolu olacak ve ayrıca oyuncuların Star Wars™ Rise Against the Empire Oyun Setine satışa çıkmadan neredeyse bir ay önce sahip olmalarını sağlayacak. Bu duyurunun bir parçası olarak firma ayrıca Star Wars Rise Against the Empire Oyun Setinin resmi fragmanının dünya prömiyerini de yapmış oldu. Galaksinin en korkulan ödül avcılarından biri olan Boba Fett yakın dövüş yeteneklerini ve ışın tabancasını kullanarak Galaktik İmparatorluğa avlarını yakalamasında yardımcı olacak. Yenilenen ve geliştirilen Disney Infinity 3.0 Oyuncak Kutusunda oynanabilir olacak olan Boba Fett ayrıca tüm Star Wars Oyun Setlerinde de açılabilecek. Bu özel, sınırlı versiyon Sony teklifinin içinde şunlar bulunuyor:

  • PlayStation 4 ve PlayStation 3 için Star Wars Saga Başlangıç Paketi:
    • (1) Disney Infinity 3.0 video oyun yazılımı
    • (1) Star Wars™ Twilight of the Republic Oyun Seti taşı, (1) Ahsoka Tano figürü, (1) Anakin Skywalker figürü
    • (1) Star Wars Rise Against the Empire Oyun Seti taşı, (1) Luke Skywalker figürü, (1) Princess Leia figürü
    • (1) Boba Fett figürü
    • (1) Disney Infinity 3.0 Edition tabanı
    • (1) Web Şifresi kartı (PC/Mobil için içerik açar)

INF3_SW_SpecialEdition_3D_Exploded_PS_Pegi7                 Star Wars Rise Against the Empire fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz: Bu tatil döneminde Disney Infinity 3.0 için Star Wars Rise Against the Empire ve Star Wars™ The Force Awakens™ gibi yeni Star Wars Oyun Setleri çıkacak ve ayrı satılacaktır. Ayrıca oyuncular tüm Star Wars karakterlerinin yeteneklerini tüm Star Wars Oyun Setlerinde ve yeni geliştirilmiş Oyuncak Kutusunda, Disney Infinity için daha önce yayınlanan tüm karakterlerle birlikte oynayabileceklerdir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!