-->
2K Evolve’a Gelecek Olan Yeni Yaratık ve Avcıları Duyurdu

Hunting Season 2 içinde yeni oynanış mekanikleriyle birlikte yeni bir Yaratık ve dört yeni Avcı bulunacak İlk karakter Lennox (Saldırı sınıfı) 24 Haziran 2015’te geliyor #EvolveGame hashtagi ile Twitter sohbetlerine katılın 2K ve Turtle Rock Studios bugün dört Avcının işbirliği ile oyuncu kontrolündeki tek bir Yaratığı öldürmeye çalıştıkları 4v1 shooter oyunu Evolve™’a bir yeni Yaratık […]

18.06.2015 | ulasufuk

Hunting Season 2 içinde yeni oynanış mekanikleriyle birlikte yeni bir Yaratık ve dört yeni Avcı bulunacak

İlk karakter Lennox (Saldırı sınıfı) 24 Haziran 2015’te geliyor

#EvolveGame hashtagi ile Twitter sohbetlerine katılın

2K ve Turtle Rock Studios bugün dört Avcının işbirliği ile oyuncu kontrolündeki tek bir Yaratığı öldürmeye çalıştıkları 4v1 shooter oyunu Evolve™’a bir yeni Yaratık ve dört yeni Avcı’nın geleceğini duyurdu. Ayrı ayrı veya Hunting Season 2*’nin bir parçası olarak alınabilecek beş yeni karakter Take-Two Interactive, Inc’in 31 Mart 2016’da sonlanacak mali yılı öncesinde satışa sunulacak. İlk yeni karakter Lennox (Saldırı sınıfı) 24 Haziran 2015’te gelecek.

Evolve Hunting Season 2 24 Haziran 2015’te Xbox One, PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için satışta olacak. Yeni Yaratık ve Avcıları Hunting Season 2 dahilinde satın alan oyuncular, ayrıca beş yeni oynanabilir karakterle birlikte bir de özel kostüm kazanacaklar.

Evolve’a bu ay sonu gelecek olan ilk Avcı Lennox (Saldırı sınıfı) Evolve’da yakın saldırı yapabilecek ilk avcı olacak. ‘Thunderchild’ mekanize giysisindeki Plazma Mızrağı yakından saldırılarda ciddi zararlar verecek, Autocannon ve Thunder Strike saldırıları ise Lennox’un yakın menzil dışından da saldırabilmesini sağlayacak.

“Hunting Season 2 ile Evolve’a gelecek yeni Yaratık ve Avcılar ekibimizin bugüne kadar yarattığı en orijinal karakterlerden bazıları,” diyor Turtle Rock Studios kurucu ortağı ve tasarım direktörü Chris Ashton. “Bu karakterlerin her biri de Evolve oynanış deneyimine tamamen yeni olan savaş mekanikleri ekleyecek.”



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!