-->
Yenilenen MOBA Prime World Rekabete Hazır

MOBA piyasasının şimdiye kadar sessiz ve derinden ilerleyen ismi Prime World artık çok daha iddialı. Beta günlerinden bu yana Türkiye’deki oyuncu kitlesini her geçen gün arttırarak MOBA piyasasının devleri karşısındaki güçlü rakip konumunu koruyan, ülkemizde ciddi bir kemik kitlesi bulunan Prime World için Plaython ve Mynet önemli bir işbirliğine imza attılar. Prime World içindeki pek […]

12.05.2015 | ulasufuk

MOBA piyasasının şimdiye kadar sessiz ve derinden ilerleyen ismi Prime World artık çok daha iddialı. Beta günlerinden bu yana Türkiye’deki oyuncu kitlesini her geçen gün arttırarak MOBA piyasasının devleri karşısındaki güçlü rakip konumunu koruyan, ülkemizde ciddi bir kemik kitlesi bulunan Prime World için Plaython ve Mynet önemli bir işbirliğine imza attılar. Prime World içindeki pek çok yapısal sorun çözülerek ve oyuna MOBA’nın rekabetçi ruhuna uygun öğeler eklenerek yenilendi.

Prime World’ün Türkiye’de ilginç bir macerası oldu. Oyunun betası ilk olarak oyunun geliştiricisi olan Nival’in ülkesi Rusya’da başlamış ve hemen akabinde Türkiye “2. Prime Bölgesi” seçilmişti. Böylece Prime World, oyun pazarını,  özellikle MOBA’ları domine eden Kuzey Amerika ve Kore gibi bölgelerden çok daha önce Türkiye’de betaya başladı. Bu seçim Nival tarafından, “Türkiye’deki oyuncu topluluğunun hem rekabeti hem de oyuncular arasındaki işbirliğini sevmesini baz aldık” şeklinde açıklanmıştı. Ki bu stratejik seçimin epey işe yaradığını o dönemde gözlemlemiştik.   

Prime World’ün Türkiye’de büyük ilgi görmesi ve kendi kemik kitlesini yaratması oyunun Türkiye’de lisans hakları alınarak özel olarak yayınlanmasını sağladı. Oyun sektörümüzdeki 10 yılı aşkın tecrübesi ve ses getiren girişimleriyle dikkat çeken Plaython, Prime World’ün Türkiye haklarını yapımcı Nival’den aldı ve Mynet ile önemli bir işbirliğine de ayrıca imza attı. 

MOBA piyasasının son yıllardaki en hızlı ve zor döneminin yaşandığı şu günlerde, Prime World’ün yenilenerek bu rekabete daha güçlü bir şekilde adapte olması kaçınılmazdı. Grafikler, içerik ve oynanış açısından AAA kalite bir oyun olan Prime World, MOBA’ların güçlü yanı olan hızlı ve aksiyon dolu oyun seanslarıyla MMO’ların güçlü yanı olan kalıcı karakterler geliştirebilmek, kale inşası, PVE ödülleri, eğlenceli raidler gibi özellikleri bir arada taşıyor.

Stratejiyi, rekabeti ve takım oyununu ön plana çıkaran Prime World, klasik MOBA’ların üç koridorlu harita mekaniklerinde yer almayan yeni nesil oynanış modlarıyla da dikkat çekiyor. Oyun, bu yenilikçi oynanış modları ve zengin yetenek özelleştirme seçenekleri sayesinde pek çok oyun fuarında ve sektör buluşmalarında önemli ödüller kazandı.

Prime World hakkında daha fazla bilgi almak, oyuncu topluluğuna katılmak ve oyunu oynamak için: tr.playpw.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!