-->
Wolfteam Yayıncılarını Arıyor

Türkiye’nin ünlü ünsüz tüm yayıncıları, Wolfteam oyuncuları ve yayın yapmayı seven herkesi Wolfteam’in aksiyon ve macera dolu dünyasına çağırıyoruz! En iyi Wolfteam yayınını ben yaparım diyenlerden misin yoksa Wolfteam’de maraton benden sorulur diyenlerden mi ya da Wolfteam yayını her gün yaparım tayfasından mı? Wolfteam’den yayıncılarına büyük fırsat! Amatör veya profesyonel fark etmeden herkesin katılabileceği bir […]

01.05.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin ünlü ünsüz tüm yayıncıları, Wolfteam oyuncuları ve yayın yapmayı seven herkesi Wolfteam’in aksiyon ve macera dolu dünyasına çağırıyoruz!

En iyi Wolfteam yayınını ben yaparım diyenlerden misin yoksa Wolfteam’de maraton benden sorulur diyenlerden mi ya da Wolfteam yayını her gün yaparım tayfasından mı? Wolfteam’den yayıncılarına büyük fırsat! Amatör veya profesyonel fark etmeden herkesin katılabileceği bir yarışma için hazırlıklar tamam.

1 Mayıs’ta başlayacak, 30 Haziran’da bitecek olan yayıncılar arası yapılacak yarışmada toplamda 10.000TL’den fazla para ödülü kazanmak için yapılması gereken tek şey katılımcının kulvarını seçmesi ve bu kulvarın kurallarına göre yayın yapması. Yayıncılar En Uzun Süreli Yayın, En Kaliteli Yayın (Ses- Görüntü Kalitesi) ve En Fazla Yayın Süresi olmak üzere 3 farklı kategoride yarışabilecekler.

Her kategori birincisi 2000 TL, ikincisi 1000 TL, üçüncüsü ise 500 TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca en iyi yayını yapacak 9 yayıncıya “SetAction” ile tanışma fırsatı ile birlikte özel yayın eğitim paketi hediye!

Kategori içeriklerine göre ayırmak gerekirse;

En uzun süreli yayın kategorisinde yarışacak yayıncıların 1 Mayıs 2015 – 30 Haziran 2015 tarihleri arasında aralıksız en uzun sürecek olan yayını yapmaları gerekiyor.

En kaliteli yayın kategorisinde ise yayıncının görüntü ve ses kalitesini olacak en üst seviyede tutması gerekli.

En fazla yayın kulvarında ise yayıncıların 1 Mayıs 2015 – 30 Haziran 2015 tarihleri arasında toplamda ulaşabilecekleri en fazla yayın süresine ulaşmaya çalışmaları gerekiyor.

Temiz, kaliteli ve tarafsız yayın felsefesini benimsediğimiz yarışmada katılımcılarımızın 15 yaşından büyük olması gerekmekte. Tüm Wolfteam yayıncılarını yarışmamıza bekliyoruz!

Daha detaylı bilgi almak için; http://joy.ac/WTYayincilariniAriyor

Ayrıca Youtube rehberi için; http://joy.ac/KanalOlusturma



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.