-->
Upjers’in Çiftlik Oyununda Yeni İmkanlar

Oyun geliştirici ve aynı zamanda yayınlayıcı olan upjers, My Free Farm (http://www.tr.myfreefarm.com/) oyuncularına yepyeni imkanlar sunuyor. Veteriner sevilen tarayıcı oyununun yeni üyesi. Bundan böyle oyuncular çiftliklerinde veteriner görevlendirebilirler. Bu doktor yanında yepyeni çeşitli bitkiler getiriyor ve bitkisel ilaç olarak kullanıyor. Tıbbı sarısabır veya cadıfındığı gibi 24 çeşit bitkiyi beraberinde getiriyor. Bu bitkilerden oyuncular çeşitli tentürler […]

06.05.2015 | ulasufuk

Oyun geliştirici ve aynı zamanda yayınlayıcı olan upjers, My Free Farm (http://www.tr.myfreefarm.com/) oyuncularına yepyeni imkanlar sunuyor. Veteriner sevilen tarayıcı oyununun yeni üyesi.

Bundan böyle oyuncular çiftliklerinde veteriner görevlendirebilirler. Bu doktor yanında yepyeni çeşitli bitkiler getiriyor ve bitkisel ilaç olarak kullanıyor.

Tıbbı sarısabır veya cadıfındığı gibi 24 çeşit bitkiyi beraberinde getiriyor. Bu bitkilerden oyuncular çeşitli tentürler üretebilirler ve hastalıklara karşı tedavi olarak kullanabilirler. Boru öksürüğü, mide ağrısı ve besin alerjisi gibi hastalıklar My Free Farm’da çiftliklere yayılmaya başladı.

Oyunun heyecanını arttırma amaçlı veteriner için çeşitli zorluk dereceleri var. Zorluk derecesi yükseldikçe, hastalıkların sayısı çıkacak ve tedavi için daha fazla tentür gerekecek. Hastalıklar verilen süre içerisinde tedavi edilirse, bonus verilecektir.

My Free Farm’da Veteriner! – Ücretsiz Tarayıcı Oyununda: https://tr.upjers.com/myfreefarm

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!