-->
Top Eleven Verilerine Göre Türkler Ofansif Oynamayı Seviyor

Top Eleven verileri, futbol menajerlerinin en üstün özelliklerini sergiliyor   Türkler Ofansif Oynamayı Seviyor  Dünyanın en popüler futbol menajerlik oyunu Top Eleven’ın verilerine göre Türkler, az antreman yapıp bir taktiğe sadık kalarak, sezon boyunca sert oynamayı seviyor.  2015 resmi temsilcisi Jose Mourinho olan dünyanın en fazla oynanan spor oyunu Top Eleven, ülkelere göre sanal futbol menajerlerinin […]

26.05.2015 | ulasufuk

Top Eleven verileri, futbol menajerlerinin en üstün özelliklerini sergiliyor  

Türkler Ofansif Oynamayı Seviyor 

Dünyanın en popüler futbol menajerlik oyunu Top Eleven’ın verilerine göre Türkler, az antreman yapıp bir taktiğe sadık kalarak, sezon boyunca sert oynamayı seviyor. 

2015 resmi temsilcisi Jose Mourinho olan dünyanın en fazla oynanan spor oyunu Top Eleven, ülkelere göre sanal futbol menajerlerinin özelliklerini çıkardı. Her ay tüm dünyada 10 milyondan fazla kişinin oynadığı,  her gün 4 milyon kişi kendi takımını yönetmek için çevrimiçi olduğu Top Eleven’ın verileri, Türk menajerlerin yaklaşımını da gözler önüne seriyor. 

Türkler Top Eleven’da maçlara canlı katılıyor ve yüksek katılım gösteriyorlar. Türk menajerler, bir yandan baskı kuracak şekilde ofansif bir takım çalıştırırken bu baskıyı kendi yarı sahalarında yapıyorlar. Sağ kanada özel bir yönelim olduğunu gösteren çalışmanın sonucuna göre en dikkat çekici olansa taktiklerin değişmemesi. 

Türkler, Balkan ülkelerinden gelen ya da İspanyol menajerler kadar saldırgan bir yapıda takım yetiştirmeseler de, dünyanın diğer ülkelerine kıyasla sert oyuna yönelik bir takım yetiştiriyorlar. Bununla birlikte zorlu mücadele ve uzun pasları tercih ederken bir yandan antreman eksikliği dikkat çekiyor. 

Fransızların yaklaşımı Türklere benziyor 

Fransız menajerlerin de takımlarını en az antremana tabii tutanlar oldukları ve yoğunluklu olarak ataklarını sağ kanat kullanarak yaptırdıklarını ortaya çıkaran çalışma, Türkler ve Fransızların futbol mentalitesindeki benzerliği de ortaya seriyor. 

İngilizlerin adam adama markaj yaptığı noktada, Türkler tam saha baskı uygulamayı tercih ediyor. İngilizlerden ayrışmanın yanı sıra, bir benzerlik noktası da bulunuyor. İngilizler sezon boyunca en az taktik değiştiren menajerlerin ülkesi. Türkler de çok az değişiklik yapıyor fakat yine de İngilizlerden daha fazla değişiklik oranına sahipler. 

Top Eleven hakkında bunları biliyor musunuz?

  • Yakın zamanda beşinci yaş gününü kutlayan Top Eleven’ın 100 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunuyor.
  • Tüm Top Eleven oyuncuları bir tek ülkede yaşasa, o ülke dünyanın 13’üncü en kalabalık ülkesi olurdu.
  • Top Eleven dünyanın tüm ülkelerinden kullanıcıya sahip.
  • Mecralar arası oyunculukta öncü.
  • Jose Mourinho’nun resmi temsilcisi olduğu Top Eleven 2015, İngiltere’de büyük bir TV kampanyası ile ocak ayında satışa sunuldu. 

Top Eleven 2015 Hakkında:

2010 yılında sunulan Top Eleven, kısa sürede dünyanın en fazla oynanan spor oyunu oldu – dünya çapında 100 milyon kayıtlı kullanıcıya ularaşak, her ay 10 milyon ve her gün de 4 milyon* aktif kullanıcı sayılarına erişti. Oyun, Sırbistan’ın Belgrad kentinde merkezi olan ödüllü oyun geliştirme şirketi Nordeus tarafından geliştirildi. 

Top Eleven 2015’in resmi temsilcisi Jose Mourinho’dur. 

Oyun Apple Store ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir. 

Daha fazla bilgi için lütfen www.topeleven.com adresini, ya da Twitter’da @topeleven ziyaret ediniz. 

*Rakamlar AppStats’dan alınmış ve Facebook üzerindeki günlük aktif kullanıcılar temel kaynak olarak kullanılmıştır. 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz