-->
Team Turquality Fanlarıyla Buluşuyor

Aral, GameEkstra ve Team Turquality  Razer sponsorluğunda muhteşem bir etkinlikle ‘Team Turquality Fan’larını bir araya getirmeye hazırlanıyor 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Aral, GameEkstra ve Team Turquality, e-spor tutkunlarının yıllarca unutamayacakları bir organizasyona hazırlanıyorlar. 2005 yılında kurulan ve e-spor takipçilerinin de yakından tanıdığı Team Turquality takımına gönül vermiş fanlara özel olarak hazırlanan […]

15.05.2015 | ulasufuk

Aral, GameEkstra ve Team Turquality  Razer sponsorluğunda muhteşem bir etkinlikle ‘Team Turquality Fan’larını bir araya getirmeye hazırlanıyor

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Aral, GameEkstra ve Team Turquality, e-spor tutkunlarının yıllarca unutamayacakları bir organizasyona hazırlanıyorlar. 2005 yılında kurulan ve e-spor takipçilerinin de yakından tanıdığı Team Turquality takımına gönül vermiş fanlara özel olarak hazırlanan etkinlik için geri sayım başladı. Team Turquality, 19 Mayıs Salı günü 13.00 – 18.00 saatleri arasında GameEkstra’da sevenleri ile buluşacak.

E-spor alanında Türkiye’de ve Dünya’da başarı elde etmiş Team Turquality, fanları ile doyasıya eğlenmek için geliyor. Etkinlik kapsamında fanlar, oyuncuları yakından tanıma fırsatı yakalarken, yapılacak küçük aktivitelerde keyifli zaman geçirebilecekler.  Ayrıca fanlar ve Team Turquality ile yapılacak gösteri maçında kazanan katılımcılara Team Turquality Gaming House ziyaretinin yanı sıra Razer Naga Chroma Mouse ve Razer Chimaera Kulaklık hediye edilecek. Bu yanı sıra tüm katılımcılara ise Razer temalı sürpriz hediyeler verilecek.

Dünyaca tanınan oyun ekipmanları markası Razer’ın sponsor olduğu Team Turquality, bu ekipmanlarla sayısız başarıya imza atmış ve markayı bu güne kadar başarılı bir şekilde temsil etmiştir.

Program Akış;

13:00-14:00 Arası  Takım Oyuncularını ve Fanlarını ağırlama, tanışma.

14:00-15:00 Arası yemek ve içecek ikramı

15:00-17:00 Arası  Takım Oyuncuları ve Fanları arasında 1v1 gibi küçük etkinlikler

17:00-18:00 Arası Takım Oyuncularının İmza Dağıtımı

Etkinlik Adresi: Adnan Kahveci Bulvarı No : 125 Bahçelievler / İstanbul



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!