-->
Risen 3 Enhanced Edition PS4 İçin Duyuruldu

Yayıncı Deep Silver, Risen 3: Titan Lords’un Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition ismiyle PlayStation 4için çıkış yapacağını duyurdu. 21 Ağustos’ta dijital olarak tüm dünyada çıkış yapacak Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition, İngiltere, Almanya, Avusturya, İsviçre, İtalya, Fransa, İspanya ve İskandinav topraklarında perakende olarak ta çıkış yapacak. PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için geçtiğimiz Ağustos ayında çıkış yapan  oyun PS4 sürümü, gelecek […]

07.05.2015 | ulasufuk

Yayıncı Deep Silver, Risen 3: Titan Lords’un Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition ismiyle PlayStation 4için çıkış yapacağını duyurdu.

21 Ağustos’ta dijital olarak tüm dünyada çıkış yapacak Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition, İngiltere, Almanya, Avusturya, İsviçre, İtalya, Fransa, İspanya ve İskandinav topraklarında perakende olarak ta çıkış yapacak.

PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için geçtiğimiz Ağustos ayında çıkış yapan  oyun PS4 sürümü, gelecek hafta Almanya Köln’de Role Play Convention’da 16-17 Mayıs tarihleri arasında ilk kez oynanabilir olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!