-->
Neverwinter: Strongholds 2015 Yazında Karşınızda!

Yeni güncelleme, oyuna lonca tabanlı PvP’yi ve en geniş oyun içi haritayı dahil edecek. Ücretsiz oynanabilen MMORPG’lerin önde gelen yayımcısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, Wizards of the Coast’un Dungeons & Dragons Unutulmuş Diyarlar evreninde kurgulanan aksiyon MMORPG’sinin yedinci güncellemesi olan Neverwinter: Strongholds’un 2015 yazında bilgisayarlarda olacağını duyurdu. Dungeons & Dragons ilminin ilk […]

22.05.2015 | ulasufuk

Yeni güncelleme, oyuna lonca tabanlı PvP’yi ve en geniş oyun içi haritayı dahil edecek.

Ücretsiz oynanabilen MMORPG’lerin önde gelen yayımcısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, Wizards of the Coast’un Dungeons & Dragons Unutulmuş Diyarlar evreninde kurgulanan aksiyon MMORPG’sinin yedinci güncellemesi olan Neverwinter: Strongholds’un 2015 yazında bilgisayarlarda olacağını duyurdu. Dungeons & Dragons ilminin ilk safhalarını hatırlatan Neverwinter: Strongholds, loncalara güç kazandırarak bir kale ve etrafındaki yabani doğa arazisi üzerinde hak iddia etmelerine imkan sağlıyor. Topraklar temizlendikçe loncalar kalelerinin içinde ve etrafında kışla gibi binalardan ve kaleyi korumakla görevli silahlı birliklerden yararlanarak savunmalar inşa edecek. Kale emniyet altına alındıktan sonra loncalar topraklarının kontrolünü ellerinde tutabilmek için hem doğa ve çevreyle hem de diğer oyuncularla savaşmak zorunda kalacak.

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.