-->
Netmarble’ın “Marvel Future Fight” Oyunu Tüm Dünyada 10 Milyondan Fazla İndirildi!

Yeni Marvel Aksiyon RPG oyunu, tam 118 ülkede En İyi 10 Uygulama arasına girerek inanılmaz bir başlangıç yaptı! Netmarble Games’in 148 ülkede aynı anda yayına aldığı mobil Aksiyon RPG oyunu ‘Marvel Future Fight’ tüm dünyada 10 milyon indirilme sayısına ulaşarak En iyi 10 Ücretsiz Uygulama listelerini altüst etti. 5 üzerinden 4 yıldız beğeni ortalaması ile […]

20.05.2015 | ulasufuk

Yeni Marvel Aksiyon RPG oyunu, tam 118 ülkede En İyi 10 Uygulama arasına girerek inanılmaz bir başlangıç yaptı!

Netmarble Games’in 148 ülkede aynı anda yayına aldığı mobil Aksiyon RPG oyunu ‘Marvel Future Fight’ tüm dünyada 10 milyon indirilme sayısına ulaşarak En iyi 10 Ücretsiz Uygulama listelerini altüst etti.

5 üzerinden 4 yıldız beğeni ortalaması ile listelerde hızla yükselen oyun Güney Kore’de 1., Amerika’da 2. ve İngiltere’de 3. sıraya yükseldi.

MARVEL Future Fight açılışından sadece 6 gün sonra mobil oyunlara en çok ilgi duyan ülkelerden biri olan Güney Kore’de en çok indirilen uygulama olurken, en çok kazananlar listesine de 10. sıradan girdi.

Oyun tüm dünyada en yüksek ciro listelerinde hızla yükselişini sürdürüyor. App Store en yüksek ciro listelerinde Güney Kore’de 4, Hong Kong’da 1, İspanya’da 18 ve Almanya’da 19. sıraya çıkarken; Google Play Store listelerinde Hong Kong’da 5, Güney Kore’de 8, Tayvan’da 13, Kanada’da 17 ve Amerika’da 27. sıraya yükseldi.

‘Marvel Future Fight’ tüm dünyada sevilerek takip edilen Avengers’in yanı sıra Örümcek Adam, Daredevil ve Galaksinin Gardiyanları karakterlerini de içeriyor. Oyuncular Doktor Octopus, Loki ve Ultron gibi kötü adamlar ile favori süper kahramanlarını bir araya getirerek heyecan yüklü Aksiyon RPG macerasında takımlarını kurabiliyorlar.

Netmarble CEO’su Young-sig Kwon ise durumu şu şekilde yorumladı: “Netmarble Games olarak MARVEL Future Fight’ın oyunculara sunduğu deneyimden gurur duyuyoruz. Ödüllü oyun tasarımcıları ve en sevilen süper-kahraman ve kötü-adamları biraraya getirdik ve Marvel Evreninde yepyeni bir hikaye oluşturduk. Çabalarımız dünyada 10 milyon kullanıcı ile sonucuna ulaştı, artık yeni içerik güncellemeleri ve kullanıcı desteği ile sadık oyunsever kitlemizi daha da genişletmeyi hedefliyoruz.”

‘Marvel Future Fight’ tüm dünyada App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-heroes-united/id955705796

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

“MARVEL Future Fight” hakkında daha fazla bilgi için: (http://marvelfuturefight.netmarble.com)



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!