-->
Netmarble Yeni Mobil RPG Oyunu ‘Marvel Future Fight’ı Yayınlıyor!

Sadece mobil platformlara özel geliştirilen yüksek çözünürlükteki yeni RPG oyunu, tam 148 ülkede eşsiz bir Marvel Evreni deneyimi sunuyor. Netmarble son zamanların en heyecanla beklenen yeni rol yapma oyunu “Marvel Future Fight”ın yayınlandığını duyurdu. En ünlü 36 Marvel Süper Kahramanı ve Kötü Adamı ile 148 ülkede yayınlanacak olan Marvel Future Fight, App Store ve Google […]

01.05.2015 | ulasufuk

Sadece mobil platformlara özel geliştirilen yüksek çözünürlükteki yeni RPG oyunu, tam 148 ülkede eşsiz bir Marvel Evreni deneyimi sunuyor.

Netmarble son zamanların en heyecanla beklenen yeni rol yapma oyunu “Marvel Future Fight”ın yayınlandığını duyurdu.

En ünlü 36 Marvel Süper Kahramanı ve Kötü Adamı ile 148 ülkede yayınlanacak olan Marvel Future Fight, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

Marvel Future Fight’in karakterleri arasında Avengers, Spider-Man, Daredevil ve Guardians of the Galaxy kahramanları bulunuyor ve hepsi kendisine özgü hareket, yetenek ve kostümleri ile oyuncularla buluşuyor. Oyuncular en güçlü karakterler ile istedikleri takım kombinasyonlarını ve stratejilerini geliştirirken; Loki, Doctor Octopus ve Ultron gibi kötüler ile yüzleşecekler.

Hikayesini en sevilen Marvel yazarlarından Peter David’in kaleme aldığı oyunda birbirinden heyecanlı ve aksiyon yüklü 4 mod oyuncuları bekliyor. Marvel Future Fight, Hikayede ilerleme modunun yanı sıra 3’e 3lük savaşlarda başka oyuncular ile kapışma fırsatı da sunuyor. Macerayı bir sonraki adıma taşımak isteyen oyuncular ise Düşman Kuşatması modunda en kötü ve kuraz Marvel düşmanlarına karşı savaşırken; Boyut Yarığı Görevleri modunda en zorlu mücadeleleri arayanlar bir araya geliyor.

Marvel Evreni karakterlerinin güçlerini birleştirmesiyle etkinleşen Takım Etkileri ve Kooperatif Ataklar oyunu daha da zenginleştiriyor. Tony’nin Oyuncaklarını elde etmek için Iron Man ve War Machine’i bir araya getir; Black Cat, Elektra ve Black Widow ile Tehlikeli Üçlü’nün ölümcül gücünü keşfet ya da Asgardlı Kardeşler Thor, Loki ve Angela ile hiç görmediğin bir dünyaya adım at!

Netmarble Monster CEO’su Gun Kim oyunu şöyle yorumladı: “Netmarble Games ve Marvel Entertaintment’in en yeni çalışması Marvel Future Fight’ı sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Marvel Future Fight, yüksek grafik kalitesi ve heyecan dolu içeriği ile küresel Aksiyon – RPG pazarının standartlarını yukarıya çekecek.”

Netmarble, Monster Taming, Seven Knights ve Raven gibi bilinen oyunları ile Kore oyun pazarının en iyileri arasında sayılıyor. Bu yeni işbirliği sayesinde ise RPG standartlarını yükseltmeyi ve pazardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Netmarble Games CEO’su Youngsig Kwon ise şu sözleri kaydetti: “Netmarble küresel oyun pazarının trendlerini yaratmaktan ve oyunculara eşsiz bir tecrübe sunmaktan gurur duyuyor. Marvel Future Fight ile bu hedefimizi sürdürerek sürprizlerle dolu güncellemeler ve yeniliklere devam edeceğiz.”

Marvel Future Fight’in açılışı için Netmarble ve Marvel bir haftalık etkinlik ile çok özel Iron Man karakterini ücretsiz olarak sunuyor. Netmarble, oyun ve Facebook arkadaşları ile etkileşimi mümkün kılan özel etkinlikler de düzenleyecek.

Marvel Future Fight tüm dünyada App Store℠ & Google Play™ marketlerinden indirilebilecek.

App Store https://itunes.apple.com/us/app/marvel-heroes-united/id955705796

Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

Marvel Future Fight hakkında daha fazla bilgi için:

http://marvelfuturefight.netmarble.com/

Marvel Future Fight’ın 30 saniyelik trailer videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!