-->
NBA 2K15, Euroleague Final Four Maçları Öncesinde Güncellendi

20’den fazla Turkish Airlines Euroleague takımı güncellendi, eski Euroleague oyuncularını içeren MyTeam mücadelesi yayınlandı 2K bugün Visual Concepts’in ödüllü basketbol video oyunu serisinin en yeni oyunu NBA 2K15’in Turkish Airlines Euroleague Final Four maçlarını kutlamak üzere en son Turkish Airlines Euroleague kadrolarıyla güncellendiğini duyurdu. MyTeam modunun hayranları için ise oyuna önceden Turkish Airlines Euroleague’de oynamış […]

14.05.2015 | ulasufuk

20’den fazla Turkish Airlines Euroleague takımı güncellendi, eski Euroleague oyuncularını içeren MyTeam mücadelesi yayınlandı

2K bugün Visual Concepts’in ödüllü basketbol video oyunu serisinin en yeni oyunu NBA 2K15’in Turkish Airlines Euroleague Final Four maçlarını kutlamak üzere en son Turkish Airlines Euroleague kadrolarıyla güncellendiğini duyurdu. MyTeam modunun hayranları için ise oyuna önceden Turkish Airlines Euroleague’de oynamış NBA oyuncularını yenmeye odaklanan yeni MyTeam mücadelesi eklendi. 

Bu güncelleme sayesinde Euroleague hayranları favori takımlarının bire bir kadrolarıyla oynayabilecek ve Turkish Airlines Euroleague sezonundan en iyi eşleşmeleri yaşayabilecekler ve ayrıca 15 Mayıs – 17 Mayıs tarihleri arasında oynanacak Final Four maçlarının ve Şampiyonluk maçının sonucunu tahmin etmeye çalışabilecekler.

Yeni MyTeam mücadelesi de Final Four maçlarıyla bağlantılı, artık oyuncular Turkish Airlines Euroleague’de önceden oynamış olan en büyük NBA yıldızlarına karşı oynayabilecekler. Bu beşin-en-iyisi mücadelesi kazanan oyuncular 7,500 MyTeam puanı kazanacak ve bunu da kart paketi almak için kullanabilecekler.

NBA 2K15 PlayStation®3 ve PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemleri, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için satışta.

2K, Take-Two Interactive Software, Inc.’in yayın markasıdır. (NASDAQ: TTWO).

“PlayStation” ve “PS3” tescilli ticari markalardır. “PS4” ve “PSN”, Sony Computer Entertainment Inc.’in ticari markalarıdır.

Burada bahsi geçen tüm ticari markalar ve telif hakları ilgili sahiplerine aittir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!