-->
Mount & Blade Serisinin Geliştiricisi TaleWorlds Entertainment, E-Game Show 2015’te Oyuncularla Buluştu

Oyuncular efsane oyun serisinin yapımcılarıyla tanıştı ve heyecan dolu turnuvalarda karşı karşıya gelerek sürpriz hediyeler kazandı. Ülkemizin en başarılı oyun firmalarından olan ve dünya çapında 5 milyon adetten fazla satılan Mount & Blade serisinin geliştiricisi TaleWorlds Entertainment, bu yıl 20-24 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Oyun Yazılım ve Donanımları Fuarı E-Game Show 2015’te hayranlarıyla buluştu. 10. yılında Ankara’da oyuncularla bir […]

26.05.2015 | ulasufuk

Oyuncular efsane oyun serisinin yapımcılarıyla tanıştı ve heyecan dolu turnuvalarda karşı karşıya gelerek sürpriz hediyeler kazandı.

Ülkemizin en başarılı oyun firmalarından olan ve dünya çapında 5 milyon adetten fazla satılan Mount & Blade serisinin geliştiricisi TaleWorlds Entertainment, bu yıl 20-24 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Oyun Yazılım ve Donanımları Fuarı E-Game Show 2015’te hayranlarıyla buluştu. 10. yılında Ankara’da oyuncularla bir araya gelen firmanın önemli isimleri de özel olarak hazırlanmış TaleWorlds standında gelenleri ağırladı.

Fuar boyunca oyuncular eğlenceli etkinlikler ve çok özel sürprizlerle karşılaştı. Serinin en popüler oyunu olan ve turnuvalarıyla her geçen gün e-spor sahnesinde adı daha fazla duyulan Mount & Blade: Warband, gün boyu kıran kırana karşılaşmalara ev sahipliği yaptı. Oyuncular kılıç ve kalkanlarını kuşanıp Ortaçağ atmosferinde nefes kesen çarpışmalara katıldılar ve hediyeler kazandılar.

Fuarın en can alıcı olayı ise 24 Mayıs günü gerçekleştirilen ve Mount & Blade serisinin geliştirici ekibiyle serinin hayranlarını Mount & Blade: Warband’in çayırlarında karşı karşıya getiren mücadele oldu.

E-Game Show’da yer almanın heyecanını yaşayan TaleWorlds Entertainment Yöneticisi Ali Erkin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “E-Game Show hem yer, hem de tarih itibariyle bizim için büyük anlam ifade eden bir organizasyon oldu. Kuruluşumuzun 10. yılında başkentimiz Ankara’da oyuncularımızla buluşmak heyecan vericiydi. Gelen ve katılan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!