-->
Lost Dimension’dan Agito, Marco ve Nagi Tanıtım Videosu

Atlus, Lost Dimension’ın üçüncü karakter videosunu yayınladı. Oyun, PlayStation 3 ve PS Vita için 28 Temmuz’da Kuzey Amerika’da, bu yaz içerisinde de Avrupa’da çıkış yapacak. Yayıncı aynı zamanda ana karakter Sho için oyun çıktığında kalıcı ve ücretsiz bir yeni bir indirilebilir kostüm olacağını doğruladı. Sho karakter kostüm görselini ve S.E.A.L.E.D. takım üyeleri Agito, Marco ve Nagi’nin tanıtıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:    

21.05.2015 | ulasufuk

Atlus, Lost Dimension’ın üçüncü karakter videosunu yayınladı. Oyun, PlayStation 3 ve PS Vita için 28 Temmuz’da Kuzey Amerika’da, bu yaz içerisinde de Avrupa’da çıkış yapacak.

Yayıncı aynı zamanda ana karakter Sho için oyun çıktığında kalıcı ve ücretsiz bir yeni bir indirilebilir kostüm olacağını doğruladı. Sho karakter kostüm görselini ve S.E.A.L.E.D. takım üyeleri Agito, Marco ve Nagi’nin tanıtıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

Lost-Dimension_05-20-15_002-600x338

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!