-->
Life is Strance Episode 3 ‘Chaos Theory’ İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Geçen hafta LIFE IS STRANGE EPISODE 3: CHAOS THEORY’nin çıkış tarihi duyurulmuştu. Alınan tepkiler çok iyiydi ve 19 Mayıs’ta tüm platformlar için çıkacak olan oyunun oynandığını görmek için firma çok sabırsızlanıyor. Max ve Chloe araştırmaları sırasında Rachel Amber’in ortadan kayboluşu ile ilgili ipuçları bulmak için Blackwell Academy’e giriyorlar. Bu yeni fragmanda sizleri nelerin beklediğini, Max […]

19.05.2015 | ulasufuk

Geçen hafta LIFE IS STRANGE EPISODE 3: CHAOS THEORY’nin çıkış tarihi duyurulmuştu. Alınan tepkiler çok iyiydi ve 19 Mayıs’ta tüm platformlar için çıkacak olan oyunun oynandığını görmek için firma çok sabırsızlanıyor.

Max ve Chloe araştırmaları sırasında Rachel Amber’in ortadan kayboluşu ile ilgili ipuçları bulmak için Blackwell Academy’e giriyorlar. Bu yeni fragmanda sizleri nelerin beklediğini, Max ve Chloe’nin bazı gerçekleri ortaya çıkarmaya ne kadar yaklaştığını ve yollarının bir kez daha Nathan ve Frank benzerleri ile nasıl kesiştiğini göreceksiniz. 

 Life is Strange’in bu yeni bölümünü için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.