-->
HyperX’ten Dünyanın En Hızlı 128 GB DDR4 RAM Kit’i

Kingston Technology’nin iştiraki olan HyperX, dünyanın en hızlı DDR 4 tabanlı 128 GB RAM kit’ini tanıttı. 8 adet 16 GB HyperX Predator RAM’den oluşan modüllerin her biri 3000 MHz frekansıyla dünyanın en hızlı 128 GB’lık DDR4 RAM kit’ini oluşturuyor… Oyunculara ve performans tutkunlarına özel ürün ve ekipmanlarıyla dikkat çeken HyperX, yeni DDR4 128 GB RAM […]

14.05.2015 | ulasufuk

Kingston Technology’nin iştiraki olan HyperX, dünyanın en hızlı DDR 4 tabanlı 128 GB RAM kit’ini tanıttı. 8 adet 16 GB HyperX Predator RAM’den oluşan modüllerin her biri 3000 MHz frekansıyla dünyanın en hızlı 128 GB’lık DDR4 RAM kit’ini oluşturuyor…

Oyunculara ve performans tutkunlarına özel ürün ve ekipmanlarıyla dikkat çeken HyperX, yeni DDR4 128 GB RAM kit’ini tanıttı. 3000 MHz’lik hızı ve 16-16-16-32 zamanlamasıyla benzersiz bir performans sunan HyperX Predator DDR4 RAM’lerden oluşan kit, dünyanın en hızlı DDR4 128 GB’lık kit’i olma özelliğini taşıyor.

Ultra ince yapısı ve agresif çarpıcı tasarımıyla da dikkat çeken HyperX Predator DDR4 RAM’ler, yüksek performansına karşın düşük güç tüketimiyle öne çıkıyor. MSI X99 Mpower anakart ve 4 kanallı Intel Core i7 5870 işlemciyle tamamen uyumlu çalışararak bu hıza ulaşan HyperX Predator DDR4 128 GB RAM kit ilk olarak, bu yaz gerçekleştirilecek olan Computex fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.