-->
Dünyanın En Popüler Futbol Oyunu Pro Evolotion Soccer 2015’in, Futbol Tutkunlarını Bir Araya Getiren Etkinliğinde Sıra Türkiye Finali’nde!

Sony PlayStation, Teknosa, PayPal ve Aral işbirliği ile 21 Mart –  16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Türkiye’nin dört büyük ilinde gerçekleşen organizasyonlarda, futbol tutkusu doyasıya yaşanırken, sıra şampiyonu belirleyecek final etabına geldi! Türkiye’de bir ilkin gerçekleştirildiği organizasyonda, futbol tutkunları çok farklı bir rekabet ortamında bir araya geldi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’de düzenlenen elemeler boyunca […]

14.05.2015 | ulasufuk

Sony PlayStation, Teknosa, PayPal ve Aral işbirliği ile 21 Mart –  16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Türkiye’nin dört büyük ilinde gerçekleşen organizasyonlarda, futbol tutkusu doyasıya yaşanırken, sıra şampiyonu belirleyecek final etabına geldi!

Türkiye’de bir ilkin gerçekleştirildiği organizasyonda, futbol tutkunları çok farklı bir rekabet ortamında bir araya geldi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’de düzenlenen elemeler boyunca binlerce oyun tutkunu kendi şehirlerinin PES Ligi Şehir Finalisti olmak için mücadele etti.

İki binin üzerinde oyuncunun katıldığı etkinlikte ilk üçe ismini yazdıran oyuncular, PlayStation® 4 ve PlayStation® 3 konsolların ve Teknosa’dan binlerce liralık hediye çeklerinin sahibi oldu. Şehir birincisi olan isimler ise büyük heyecana sahne olacak final maçlarında şampiyon olabilmek için, 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 12:00’da İstanbul Cevahir AVM’de karşı karşıya gelecek. Etkinlikte final öncesi oyuncuların yakından tanıdığı ünlü simalar da alanda olacak ve alanı ziyaret eden izleyicilerle ödüllü yarışmalarda karşı karşıya gelecek.

Etkinliğin final etabında ise Türkiye PES Ligi şampiyonuna, Dünya Finali’nin kapıları açılıyor! Türkiye birincisi Konami’ nin  global olarak her yıl düzenlediği  ‘PES Dünya Finali’ ne katılmaya hak kazanacak. PES Dünya Finalleri, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali ile aynı gün, yani 6 Haziran 2015’te, Şampiyonlar Ligi Festivali’nin düzenleneceği Brandenburger Gate’ te gerçekleştirilecek. Finalin birincisi içerisinde binlerce Euro’ya varan ödüllerin ve final maçı biletinin bulunduğu UEFA Şampiyonlar Ligi rüya bileti kazanacak. Ayrıca Berlin Olimpiyat Stadyumunda final maçından dakikalar önce saha kenarında PES oynayarak, on binlerce kişinin önünde gösteri maçı yapma şansına sahip olacak.

Futbol ve eğlence dolu bu özel etkinliği izlemek, oyun dünyasının ünlü isimleriyle bir araya gelerek onlarla yarışıp ödüller kazanmak isteyen herkes PES Ligi Türkiye Finali’ne davetli!



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.