-->
Assassin’s Creed Syndicate Resmi Olarak Duyuruldu (Video)

Ubisoft, Assassin’s Creed Syndicate’i resmi olarak duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Assassin serisinin yeni oyunu, PlayStation 4 ve Xbox One için 23 Ekim’de, PC versiyonu ise sonbaharda çıkış yapacak. Ubisoft Quebec tarafından geliştirilen oyun, 1868 Londra’sında geçecek. Assassin’s Creed Syndicate’te İkiz kardeşler Jacob Frye ve Evie Frye ile sokak çetelerinin hükmettiği bölgeleri ele geçirmek için mücadele edeceğiz. Oyunun ilk videosunu, 9 dakikalık oynanış videosunu ve Jacob Frye karakteri […]

12.05.2015 | ulasufuk

Ubisoft, Assassin’s Creed Syndicate’i resmi olarak duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Assassin serisinin yeni oyunu, PlayStation 4 ve Xbox One için 23 Ekim’de, PC versiyonu ise sonbaharda çıkış yapacak.

Ubisoft Quebec tarafından geliştirilen oyun, 1868 Londra’sında geçecek. Assassin’s Creed Syndicate’te İkiz kardeşler Jacob Frye ve Evie Frye ile sokak çetelerinin hükmettiği bölgeleri ele geçirmek için mücadele edeceğiz.

Oyunun ilk videosunu, 9 dakikalık oynanış videosunu ve Jacob Frye karakteri için yayınlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!