-->
Yeni Philips 6500 serisi Ambilight TV’ler Sinema Tutkunlarına İstedikleri Görüntü Kalitesini Verecek

Philips 6500 Ambilight Full HD TV’lerde yüksek kontrast, canlı renkler, muhteşem netlik ve akıcı hareket için Perfect Pixel HD motoru bulunuyor. Philips 6500 modelleri, zengin çeşitliliğe sahip bir Smart TV deneyimi için en son Android TV sürümü ile çalışıyor. Satın alacakları televizyonu seçerken tüketiciler en çok görüntü kalitesinden etkileniyorlar. Yeni Philips 6500 Ambilight Full HD TV’ler […]

08.04.2015 | ulasufuk

Philips 6500 Ambilight Full HD TV’lerde yüksek kontrast, canlı renkler, muhteşem netlik ve akıcı hareket için Perfect Pixel HD motoru bulunuyor. Philips 6500 modelleri, zengin çeşitliliğe sahip bir Smart TV deneyimi için en son Android TV sürümü ile çalışıyor.

Satın alacakları televizyonu seçerken tüketiciler en çok görüntü kalitesinden etkileniyorlar. Yeni Philips 6500 Ambilight Full HD TV’ler en titiz izleyicileri dahi memnun edecek. Televizyonlar, sahip oldukları Perfect Pixel HD motorları sayesinde, zengin kontrasta sahip temiz, akıcı, canlı ve gerçek yaşamı aratmayan Full HD görüntülerle, sinema ve TV meraklılarına istedikleri görüntü kalitesini sunuyorlar.

İki taraflı Ambilight, cihazın arkasındaki duvara yansıttığı ve ekran üzerindeki renkler ile dinamik olarak uyumlu ışık hüzmesiyle TV deneyimini daha da sarmalayıcı hale getirecek. Philips 6500 TV serisi 2015’in ikinci çeyreğinde Türkiye’de pazara sunulacak.

Android TV ile çalışan Philips 6500

Philips 6500 Ambilight Smart TV’ler, hem resim kalitesini hem de TV deneyimini daha da üst düzeye çıkartıyor. Bu şık Full-HD Smart TV’lerde, özellik ve içerik açısından zengin, hızlı ve kişiselleştirilmiş bir TV deneyimi için en son Android TVTM sürümü bulunuyor. Philips Smart TV platformunu tamamlayan seri, geniş bir Android uygulama ve çevrimiçi oyun yelpazesine erişim sağlıyor. QWERTY klavyeli özel tasarımlı uzaktan kumanda menüler üzerinden metin girişi ve dolaşımı kolaylaştırıyor.

Perfect Pixel HD motorunun Perfect Natural Motion özelliği akıcı ve net hareketler sunarken Super Resolution ise görüntülerin netliğini ve detaylarını geliştiriyor. En az bir o kadar önemlisi ise, Micro Dimming Pro, LED arkadan aydınlatmanın dinamik kullanımında ekran üzerindeki içeriğin 6.400 farklı alan üzerinde gerçek zamanlı analizi bazında ortamdaki ışıklandırma durumunu da dikkate alarak kontrastı iyileştiriyor. 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!