-->
World of Tanks Blitz 1.8 Güncellemesi ile Savaş Görevleri Geliyor

Eklenen yeni Savaş Görevleri ile yeteneklerinizi sınayın ve muhteşem ödüller kazanın Wargaming, tank savaşlarının heyecanını daima yanı başınızda hissettiren mobil oyunu World of Tanks Blitz’in 1.8 güncellemesini duyurdu. Bu güncelleme ile dört gözle beklenen Savaş Görevleri seçeneği, yenilenmiş bir tutorial ve demo hesapları oyuncularla buluşuyor. Yeni eklenen Savaş Görevleri sayesinde kullanıcılar Premium Hesap, deneyim, personel […]

24.04.2015 | ulasufuk

Eklenen yeni Savaş Görevleri ile yeteneklerinizi sınayın ve muhteşem ödüller kazanın

Wargaming, tank savaşlarının heyecanını daima yanı başınızda hissettiren mobil oyunu World of Tanks Blitz’in 1.8 güncellemesini duyurdu. Bu güncelleme ile dört gözle beklenen Savaş Görevleri seçeneği, yenilenmiş bir tutorial ve demo hesapları oyuncularla buluşuyor.

Yeni eklenen Savaş Görevleri sayesinde kullanıcılar Premium Hesap, deneyim, personel deneyimi ve kredi gibi ödüller kazanabiliyor. Her oyuncu basit ya da ileri zorluk seviyelerinde üç görevden oluşan bir sete sahip olacak. Görevler tamamlandıklarında XP çarpanı ile birlikte sıfırlanıyor ve oyuncu bir sonraki görevini seçiyor. Şayet kullanıcı elindeki görevi yapmamayı tercih ederse her 24 saatte bir adet görevi atlayıp geçme şansına sahip.

Oyunda üç farklı tarz Savaş Görevi var; tek savaşta bitirilebilecek görevler, tamamlamak için birden fazla savaş kazanılması gereken görevler ve bitirilmesi ancak bir takım arkadaşıyla mümkün olan ekip görevleri.

Yenilenmiş tutorial oyuna ilk kez girenlere özel bir savaş eğitimi ve pek çok faydalı ipucu içeriyor. Yeni oyuncular eklenen geliştirmeler sayesinde tutoriial süresince garajlarını, ekipmanlarını ve personeli tanımanın yanı sıra birkaç temel savaş tamamlayacak. Bu aşama tamamlandıktan sonra ise oyunun gerçek aksiyonu başlayacak. Eğitim bölümü zorunlu değil ve şayet isterlerse oyuncular burayı direkt geçip oyuna girebiliyorlar.

Yeni demo hesabı ise oyunculara kayıt yaptırmadan oynayabilme fırsatı veriyor. Bu hesap otomatik olarak oluşturuluyor ve gerçek oyun deneyiminden tek farkı kullanıcılara gelişi güzel atanan isimler. Onun dışında oyunu dilediğince oynamak, oyunda ilerlemek ve hatta oyun içi alışveriş yapmak mümkün. Kullanıcılar akabinde eğer isterlerse demo hesaplarını Wargaming hesabına çevirebiliyorlar.

World of Tanks Blitz ile ilgili en güncel haberleri almak için http://wotblitz.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/1_8/WoTB_Assets_Update_1_8_ENG.zip 

Çizimler:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/1_8/WoTB_Assets_Update_1_8_Artwork_ENG.zip

Logolar:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/1_8/WoTB_Assets_Update_1_8_Logo_ENG.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/1_8/WoTB_Assets_Update_1_8_Screens_ENG.zip



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!