-->
WD, Xbox One ve PC Oyuncularına Özel My Passport X Taşınabilir Sabit Sürücü

Xbox One ve PC Oyuncuları İçin WD My Passport X İle 2 TB Depolama Şık Tasarım, Hızlı Performans, Kolay Kurulum ve Taşınabilirlik, My Passport X’i İdeal bir Oyun Aksesuarı Yapıyor Bir Western Digital (NASDAQ: WDC) şirketi ve depolamada dünya lideri olan WD®, bugün, oyuncular için taşınabilir sabit sürücü My Passport® X’i tanıttı. Şık 2 TB My Passport […]

03.04.2015 | ulasufuk

Xbox One ve PC Oyuncuları İçin WD My Passport X İle 2 TB Depolama

Şık Tasarım, Hızlı Performans, Kolay Kurulum ve Taşınabilirlik, My Passport X’i İdeal bir Oyun Aksesuarı Yapıyor

Bir Western Digital (NASDAQ: WDC) şirketi ve depolamada dünya lideri olan WD®, bugün, oyuncular için taşınabilir sabit sürücü My Passport® X’i tanıttı. Şık 2 TB My Passport X sürücüsü, Xbox One™ ya da PC’ye bağlanıldığında, 50 ekstra oyuna1 kadar oyuncuların ihtiyaç duyduğu depolama alanını sağlar. Xbox One ve PC sabit sürücülerinde önceden satın alınmış olan oyunları silme zorunluluğunu giderir. Ayrıca, oyuncuların oyuna dönmesine imkan sağlarken, “kapasite dolu” şeklindeki uyarı mesajlarını da kaldırır. Fazladan depolamaya ek olarak, oyuncular, My Passport X’i, kaydedilmiş oyunları indirmeye gerek kalmaksızın, arkadaşlarının sistemlerinde2 oyun oynamak üzere kullanabilirler.

WD İçerik Çözümleri Birimi Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Tony Tate’e göre: “Oyun dosya boyutları her bir oyunda 36 GB ve yukarısına kadar çıkıyor ve bu artışın süreceği öngörülüyor. Konsol oyuncuları, on-board sabit sürücülerin mümkün kıldığı 500 GB’ın 365 GB’ına ortalama olarak sadece 10 oyun depolayabiliyor. My Passport X taşınabilir sürücü, kapasiteyi genişletmek için hızlı ve kolay bir yol sunuyor ve mobil oyunlar için genişletilmiş bir kütüphane sağlıyor.”

USB 3.0’ın gücü kullanıcılara, My Passport X taşınabilir sürücü ile ayrı bir güç kaynağı gerekmeksizin ultra hızlı bir şekilde dosyalara giriş ve kaydetme imkanı sağlıyor. My Passport X taşınabilir sürücünün şık ve kompakt görünümü ayrıca dayanıklılık ve darbe toleransı için tasarlanmıştır. Uzun süreli güvenilirlik özelliği de kullanıcıya rahatlık sağlar. Buna ek olarak, sürücü, kullanıcılara -cihazlarına bağlayıp kolayca takip edebilecekleri- basit kurulum ekran yönergeleri ile yedekleme için genişletilmiş depolama alanı, oyun içeriklerini dakikalar içerisinde saklama ve depolama imkanı sunar. 

Fiyatlandırma ve Bulunabilirlik

My Passport X taşınabilir sürücü; mağazalar, online mağazalar ve seçkin distribütörler gibi WD yetkili satış noktalarında bulunabilir.  My Passport X 2 TB’ın önerilen perakende satış fiyatı 159 $ + KDV olup, 1 yıl limitli garantiye sahiptir. Türkiye’de, Haziran 2015’te anlaşmalı noktalarda satışa sunulacaktır. WD sınırlı garantiye ilişkin şart ve koşullar support.wdc.com/warranty’de bulunabilir.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!