-->
Wargaming.net Büyük Finallerinin Tüm Heyecanı The Game For Big Kids’de

26 Nisan Pazar günü gerçekleşecek etkinlikte, oyunseverler Büyük Finallerin coşkusunu hep birlikte paylaşacak! Wargaming.net’in Varşova’da düzenlenen Büyük Finallerine geri sayım devam ederken Point Hotel Barbaros bünyesinde yer alan The Game for Big Kids, final karşılaşmalarına özel bir etkinlik düzenliyor. World of Tanks’in profesyonel oyuncuları için Wargaming.net E-Spor (elektronik spor) Ligi kapsamında düzenlenen Büyük Finaller, 26 […]

21.04.2015 | ulasufuk

26 Nisan Pazar günü gerçekleşecek etkinlikte, oyunseverler Büyük Finallerin coşkusunu hep birlikte paylaşacak!

Wargaming.net’in Varşova’da düzenlenen Büyük Finallerine geri sayım devam ederken Point Hotel Barbaros bünyesinde yer alan The Game for Big Kids, final karşılaşmalarına özel bir etkinlik düzenliyor. World of Tanks’in profesyonel oyuncuları için Wargaming.net E-Spor (elektronik spor) Ligi kapsamında düzenlenen Büyük Finaller, 26 Nisan Pazar günü yapılacak çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmaları ile kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak.

The Game for Big Kids, saat 12 itibariyle başlayacak final heyecanını dakika dakika World of Tanks severler ile buluşturuyor. Bu keyifli etkinlikte oyunseverler, hep birlikte finallerin coşkusunu paylaşma şansı elde edecek.

18 yaşından büyüklere özel ve ücretsiz olarak düzenlenen bu etkinliğe tüm değerli basın mensupları ve e-spor severler davetli.

Ayrıca maç aralarında konuklarımız The Game for Big Kids PC alanında World of Tanks maçları yapma şansını elde edecekler.

Sürprizlerle dolu bu etkinliği ve final keyfini hep birlikte katlama fırsatını kaçırmayın.

WARGAMING.NET LİGİ Hakkında

2013’te startı verilen Wargaming.net Ligi, Wargaming’in profesyonel e-spor ligidir. Şirketin ana ürünlerinden birini e-spor platformunda sunar ve tüm yıl boyunca birinci sınıf organizasyonlarla devam eder. Profesyonel ve hevesli oyunculara birbirleriyle yarışmak ve sınırlarının ötesine geçmek için bir fırsat sunan Wargaming.net Ligi, sürekli gelişmekte olan dünya çapındaki hedef kitlesinin de rekabetçi oyun içeriğine anında erişmesine olanak tanır.

Lig, e-sporu büyük ölçekli organizasyonlar ve sağladığı premium içerik aracılığıyla tanıtarak oyuncular ve ziyaretçiler arasındaki popülerliğini arttırmaya yöneliktir. Devasa ödül havuzu ve üstün kalitedeki profesyonel oyun turnuvaları canlı olarak milyonlarca izleyiciye sunulur. Bunlara ilaveten ligin erişilebilir yapısı yeni takımları cezbederek oyunun hedef kitlesinin global çapta gelişimine katkıda bulunur. Nihai amaç ise e-sporu profesyonel bir spora dönüştürebilmektir.

Oyuncu destekli bir girişimden dünya çapında bir organizasyona evrilen Wargaming.net Ligi, hedef kitlesini ilk sıraya koymakta ve pro-gamerlar ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarına göre geliştirilmektedir. Format ve kurallar profesyonel oyuncuların desteği ile sürekli değiştirilip iyileştirilir.

Wargaming.net Ligi’nin alt yapısı istekli oyuncular için profesyonel oyunculuğa doğru uzanan bir ilerleme ortamı sunar. Altın, Gümüş ve Bronz olarak üç kategorisi bulunan ligde yetenekli oyuncular pro-gaming dünyasında yer almanın yanı sıra e-spor kariyerlerinin zirvesine ulaşabilecekleri bir platformun parçası olabilirler

Resmi web sitesi

http://eu.wgleague.net



Popüler Haberler


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz


Microsoft’un Xbox konsolları, son zamanlarda Avrupa’da durgunlaşan satışlarla karşı karşıya. Bu durum, üçüncü taraf yayıncılar arasında endişelere yol açıyor.