-->
Vatan’ın ev sahipliğinde ASUS, NVIDIA, Aral İşbirliği ile GTA V, PC Oyuncularıyla GameIN’de Buluşacak!

GTA V ve Mortal Kombat X ilk defa bu etkinlikte! ASUS ve NVIDIA tüm oyunseverleri GameIN’e çağırıyor. ASUS, NVIDIA, Aral ve Vatan Bilgisayar’ın işbirliğiyle 14 Nisan 2015 Salı günü saat 16.00 – 21.00 arası Vatan Bilgisayar Topkapı mağazasında düzenlenecek olan GameIN vol.2 etkinliği, GTA V PC’nin piyasaya çıkışını kutlamak ve Mortal Kombat X’te muhteşem ödüller […]

13.04.2015 | ulasufuk

GTA V ve Mortal Kombat X ilk defa bu etkinlikte!

ASUS ve NVIDIA tüm oyunseverleri GameIN’e çağırıyor. ASUS, NVIDIA, Aral ve Vatan Bilgisayar’ın işbirliğiyle 14 Nisan 2015 Salı günü saat 16.00 – 21.00 arası Vatan Bilgisayar Topkapı mağazasında düzenlenecek olan GameIN vol.2 etkinliği, GTA V PC’nin piyasaya çıkışını kutlamak ve Mortal Kombat X’te muhteşem ödüller kazanmak için bütün oyuncuları çağırıyor. Etkinlikte ziyaretçiler ASUS’un NVIDIA 900 serisi STRIX ekran kartlarıyla en iyi Grand Theft Auto V PC deneyimini yaşayacak ve Mortal Kombat X’te birbirlerine meydan okuyacaklar. Ziyaretçiler denedikleri ASUS, NVIDIA ve Aral ürünlerini etkinliğin yapılacağı Vatan Bilgisayar Topkapı mağazasından kolay bir şekilde satın alabilecekler. Tüm bunların yanında ASUS STRIX 900 serisi NVIDIA GTX ekran kartlarını deneme fırsatı bulacak katılımcılar, çeşitli cosplayerların da katılacağı etkinlikte sürpriz hediyeler kazanma şansına da sahip olacak. Ayrıca alanda bulunacak olan RedBull Kanatlar Takımı da oyuncuları yalnız bırakmayıp, etkinlik süresince enerji takviyesinde bulunacak.

Oyuncular, etkinlikte düzenlenecek olan Mortal Kombat X turnuvası için de ön kayıt yaptırabilecekler. Saat 17.00’de başlayacak etkinlikte yapılacak turnuva için http://tab.fo/ASUSMKX adresi üzerinden ön kayıt yapabilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!