-->
The Witcher 3 Efsanesi 19 Mayıs’ta Oyunseverlerle Buluşuyor

Grafiksel olarak etkileyici bir hayal evreni, birbirinden ilginç canavarlar ile öykü odaklı, yeni nesil açık dünya rol yapma oyunu The Witcher 3, 19 Mayıs’tan itibaren Türkiye’de de ulaşılabilir olacak. Oyunseverleri heyecanlandıracak 2 yeni özel Xbox One “The Witcher3” paket detayları kesinleşti. 19 Mayıs’tan itibaren Türkiye’de 1.640 TL’den başlayan fiyatlara ulaşılabilir olan Xbox One “The Witcher […]

14.04.2015 | ulasufuk

Grafiksel olarak etkileyici bir hayal evreni, birbirinden ilginç canavarlar ile öykü odaklı, yeni nesil açık dünya rol yapma oyunu The Witcher 3, 19 Mayıs’tan itibaren Türkiye’de de ulaşılabilir olacak.

Oyunseverleri heyecanlandıracak 2 yeni özel Xbox One “The Witcher3” paket detayları kesinleşti. 19 Mayıs’tan itibaren Türkiye’de 1.640 TL’den başlayan fiyatlara ulaşılabilir olan Xbox One “The Witcher 3” ve Kinect’li Xbox One paketi gelecek jenerasyonun en büyük fantezi macerasını içeriyor: “The Witcher 3: Vahşi Av”

Xbox One “The Witcher 3: Vahşi Av” paketi standart Xbox One konsolu, kablosuz kumanda ve sohbet kulaklığı, “The Witcher 3: Vahşi Av” ve 14 günlük Xbox Live Altın üyelik denemesi için dijital yükleme kodu içeriyor.

14 günlük Xbox Live Altın üyelik hediye

1640 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan Kinect’li Xbox One “The Witcher 3: Vahşi Av” paketi, standart Xbox One konsolu ve Kinect sensörü, standart Xbox One kablosuz kumanda ve sohbet kulaklığı, 14 günlük Xbox Live Altın üyelik denemesi ve “The Witcher 3: Vahşi Av” ve “Dance Central Spotlight” dijital indirme kodları içeriyor.

*Tahmini satış fiyatı ve güncel fiyat değişiklik gösterebilir. Gelişmiş TV donanımı gereklidir. Başlangıç kurulumu, güncellemeler, bazı oyunlar ve özellikler için genişbantlı internet ve/veya Xbox One için Kinect gereklidir. Xbox One’dan oyun indirimi, The Witcher 3: Vahşi Av 35 gigabayta kadar internete ihtiyaç duymaktadır.Çevrimiçi çoklu oyuncu özelliği Xbox Live Altın üyelik gerektirmektedir. (Ayrı satılır.) oyunlar ve medya içeriği ayrı satılır.xbox.com/xboxone adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!