-->
Stardoll, 23 Nisan Kutlamalarını Dijital Dünyaya Taşıyor

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın en çok oynanan çevrimiçi moda oyununda sürprizler ve ödüllü yarışmalarla kutlanacak 31 dilde yayınlanan ve 350 milyon kayıtlı kullanıcısıyla dünyanın en popüler çevrimiçi moda oyunu olan Stardoll, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında dört günlük özel bir festival hazırladı. Başta gençler olmak üzeri yüreğinde daima tasarımcı olmayı […]

21.04.2015 | ulasufuk

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın en çok oynanan çevrimiçi moda oyununda sürprizler ve ödüllü yarışmalarla kutlanacak

31 dilde yayınlanan ve 350 milyon kayıtlı kullanıcısıyla dünyanın en popüler çevrimiçi moda oyunu olan Stardoll, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında dört günlük özel bir festival hazırladı. Başta gençler olmak üzeri yüreğinde daima tasarımcı olmayı istemiş her yaştan oyuncuya hitap eden Stardoll, Türkiye’ye özel bu etkinlikler serisi ile 23 Nisan ruhunu ve eğlencesini 4 gün boyunca kullanıcılarına dolu dolu yaşatmayı hedefliyor.

23 Nisan Perşembe günü oyuncuları bir fotoğraf yarışması bekliyor. Teması “Çocuk Bayramı” olan bu fotoğraf yarışmasında kullanıcılar evlerini bu günü en iyi yansıtacak şekilde dekore ettikten sonra yarışma sayfasına çektikleri fotoğrafı gönderecekler. Evlerini en iyi dekore etmiş 5 kullanıcı oyun içinde kullanabileceği star paralar kazanacak. Bu yarışmaya katılan tüm kullanıcıları bir de sürpriz hediye bekliyor.

24 Nisan Cuma günü ise oyuncuların hayal güçlerini zorlayan bir günlük yarışması yapılacak. Kullanıcılar Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın onlara ne ifade ettiğini günlüklerinde 3 cümle ile belirtecekler. Kazanan 3 kullanıcı oyun içinde kullanabilecekleri star paraların yanı sıra oyunun resmi bloğu Starblog’da yer alma fırsatı da elde edecek.

25 Nisan Cumartesi günü 3 soruluk bir quiz oyuncuları bekliyor olacak. Kazanan üç kişi de oyun içinde dilediği şekilde harcayabileceği star paraları kapacak.

Nihayet 26 Nisan Pazar günü bir fotoğraf yarışması yapılacak ve oyuncular 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı kıyafetler tasarlayacaklar. Bu yarışmayı kazanan 5 kişi de yine oyun içi star paralar kazanacak.

Dünyanın en çok oynanan çevrimiçi moda oyunu Stardoll’da çocuklarla gençlere bayram sevinci ve neşesini yaşatmak için hazırlıklar doludizgin devam ediyor. Eğlenceden geri kalmamak için hemen http://www.stardoll.com adresinde yer alan resmi sitemizi ziyaret edin ve hala kaydolmadıysanız elinizi çabuk tutun.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!