-->
PlayStation4’e Özel Bloodborne Satışları Dünya Çapında 1 Milyon Adedi Geçti

Dünya çapında büyük beğeni kazanan ve toplam 1 milyon adetten fazla satılan PS4™ oyunu Bloodborne, oyunculara tüyler ürperten yaratıklar ve heyecan verici yeni çok oyunculu seçenekler ile dolu bir deneyim sunuyor. İstanbul, 15 Nisan 2015 – Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) bugün PlayStation®4’e (PS4™) özel Bloodborne™ adlı oyunun dünya çapındaki satışlarının 5 Nisan 2015 tarihi […]

15.04.2015 | ulasufuk

Dünya çapında büyük beğeni kazanan ve toplam 1 milyon adetten fazla satılan PS4™ oyunu Bloodborne, oyunculara tüyler ürperten yaratıklar ve heyecan verici yeni çok oyunculu seçenekler ile dolu bir deneyim sunuyor.

İstanbul, 15 Nisan 2015 – Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) bugün PlayStation®4’e (PS4™) özel Bloodborne™ adlı oyunun dünya çapındaki satışlarının 5 Nisan 2015 tarihi itibariyle 1 milyon adedi*1 aştığını açıkladı. Büyük beğeni kazanan aksiyon RPG oyunu, oyuncuları tüyler ürperten yaratıklar ve heyecan verici yeni çok oyunculu oyun imkânları ile dolu korkunç ortamlara sokuyor.

Sanatsal vizyonu ve son derece yüksek bağımlılık yapan oynanabilirlik özelliğiyle beğeni toplayan Bloodborne, dünyanın dört bir yanındaki oyun severlerden övgü toplamaya devam ederken PS4 platformunun yayılmasına da ciddi bir katkıda bulundu.

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS) Başkanı Shuhei Yoshida, “Bizim için yeni bir zorluk sunan Bloodborne ile amacımız PS4’ün sunduğu gücü sonuna kadar kullanan bir oyun yaratmaktı. Bu kadar çok kullanıcının Bloodborne’nun sunduğu son derece zengin ve detaylı dünyanın, muhteşem melankolik atmosferin ve yoğun gerilimin tadını çıkarmasından büyük bir keyif alıyorum. SCE WWS, sadece PS4 üzerinde mümkün olan eğlence deneyimleri sunan heyecan verici oyunlar sağlamaya devam edecek,” diyor.

Daha önce ödüllü Demon’s Souls adlı oyunu yaratmak için birlikte çalışan SCE JAPAN Studio ve From Software arasındaki en son işbirliğinin bir ürünü olan Bloodborne, ölümcül savaş, heyecan verici yeni çok oyunculu deneyimler ve bilinmeyenin peşindeki arayışa yapılan vurgu ile cesur mirasını daha da geliştiriyor. Oyuncular, lanetli antik Yharnam şehrinde cereyan eden hikayede canavar avcıları oluyorlar.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!