-->
Orcs Must Die Unchained 2.Kapalı Betası Duyuruldu

Müthiş canavarlar, harika kahramanlar: Orcs Must Die! Unchained kapalı betanın ikinci turuna geçiyor Güncelleme oyun mekaniği, savaş ve görüntü konusunda kapsamlı yenilikler sunuyor| Yeni harita Ork krallığının kapılarını açıyor Gameforge ve Geliştirici Robot Entertainment aksiyon dolu bu PvP oyunun kapalı betasının ikinci aşamasıyla bir yandan yeni özellikler sunarken bir yandan da beta testerlerden aldıkları geri […]

20.04.2015 | ulasufuk

Müthiş canavarlar, harika kahramanlar: Orcs Must Die! Unchained kapalı betanın ikinci turuna geçiyor

Güncelleme oyun mekaniği, savaş ve görüntü konusunda kapsamlı yenilikler sunuyor| Yeni harita Ork krallığının kapılarını açıyor

Gameforge ve Geliştirici Robot Entertainment aksiyon dolu bu PvP oyunun kapalı betasının ikinci aşamasıyla bir yandan yeni özellikler sunarken bir yandan da beta testerlerden aldıkları geri dönümleri hayata geçirdi. Oyuncuları dövüş sistemi ile oyun mekanizmasında değişiklikler, güzelleştirilen grafikler ve ekstra bir harita bekliyor.

Klasik rol dağılımı ve geliştirilebilen karakterler

Orcs Must Die! Unchained oyununun en yeni sürümü çok sayıda değişikliğe sahip: Eklenen Trait Builder sayesinde oynanabilen kahramanlar puan dağıtımı sayesinde güçlendirilebilecek ve arzu edilen oyun tarzına uygun hale getirilecek. Ayrıca kahramanların “saldırı” ve “savunma” konusundaki rolleri belirlenecek ve ekip içerisindeki görevleri açıkça ortaya çıkacak. Buna rağmen klasik bir savunmacı cephede olay yaratabilecek veya saldırı konusunda uzman kahramanlar savunmada yardımcı olabilecek. Ayrıca an itibariyle kahramanlar dövüşte deneyim toplayacak ve bu sayede dövüş sırasında maksimum seviye olan 8’e kadar yükselip çok sayıda ekstra güçlendirme, buff ve yetenekler seçebilecek.   

Oyunun temel hızı biraz yavaşlatıldı, böylece dövüşler taktiksel açıdan daha zengin hale getirildi. Grafik yenilemesinden nasibini alan tek harita Cliffside Clash değil: Düzenlenen kahraman yetenekleri artık kısa animasyonlara sahip. Böylece karşı taraf düşman saldırılarına daha iyi tepki verebilecek, misilleme yapabilecek veya kaçabilecek. Bu da düellolara ekstra bir derinlik sağlayacak.

À la carte doğrama planı

Oyuncular eskisi gibi Builder destesinde çeşitli Minion kartları seçip bunları rakip Rift’e gönderecek. Ancak şu andan itibaren sürülerin hangi savaş kampından akın edeceğine ekiplerin kendisi karar verecek. Oyunun ilerleyen kısımlarında kampta bir boşluk daha açılacak. Bu boşluk troller, ogerler ve diğer yaratıklar gibi çok güçlü canavarlar için.

Yeni harita “Unchained Kalesi”: Yeşilderililer kendi evinde

Mevcut Cliffside Clash haritası ve dağların yanında artık “Unchained Kalesi” yer alacak. Burası oyuncuları Ork’ların memleketine götürecek. Dairesel harita gizli yolları ve geçitleriyle oyuncuların taktiksel marifetlerini ortaya koyabilmesini sağlayacak.

Orcs Must Die! Unchained hakkında

Orcs Must Die! Unchained, Robot Entertainment şirketinin hem hayranları, hem de eleştirmenler arasında son derece sevilen markasının üçüncü bölümü. Kule savunması mekanizmaları ve sürükleyici üçüncü kişi nişancı karışımı olan oyun, stratejik açıdan iddialı ve beşer kişilik ekiplerle aksiyon dolu, çok oyunculu çarpışmalar vaadediyor. Çeşitlilik açısından zengin bir tasarımı olan haritalarda rakip fraksiyonun ve bilgisayar tarafından yönetilen işbirlikçilerinden oluşan ordularının senin riftine ulaşmasını ve imha etmesini engellemen gerekiyor. Oyuncular kendine özgü yetenekleri ve sihirleri olan çok sayıda oynanabilir kahramanın yanında, zaman içinde yükseltilebilen çok sayıda değişik tuzaktan yararlanabiliyor. Orcs Must Die! Unchained 2015’te ücretsiz olarak bilgisayara indirilebilen bir oyun olarak yayınlanacak. Ayrıntılı bilgi için: http://de.omd.gameforge.com/.



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!