-->
Neverwinter Xbox One’da Yayınlandı

İkonik Dungeons & Dragons evreninde geçen MMORPG’yi ücretsiz olarak indirebilirsiniz! Neverwinter, 31 Mart -2 Nisan arasında Xbox Live Silver üyeliği olan tüm oyunculara açık. Ücretsiz MMORPG’leriyle tanınan Perfect World Europe ve Crptic Studios, Neverwinter’ın Xbox One’da yayınlandığını duyurdu. Böylece, Microsoft’un 33 bölgede servis veren hepsi bir arada oyun ve eğlence platformu Xbox ilk MMORPG’lerinden birine […]

01.04.2015 | ulasufuk

İkonik Dungeons & Dragons evreninde geçen MMORPG’yi ücretsiz olarak indirebilirsiniz! Neverwinter, 31 Mart -2 Nisan arasında Xbox Live Silver üyeliği olan tüm oyunculara açık.

Ücretsiz MMORPG’leriyle tanınan Perfect World Europe ve Crptic Studios, Neverwinter’ın Xbox One’da yayınlandığını duyurdu. Böylece, Microsoft’un 33 bölgede servis veren hepsi bir arada oyun ve eğlence platformu Xbox ilk MMORPG’lerinden birine kavuşmuş oldu. Neverwinter’ın Dungeons & Dragons evrenine dayanan rol yapma oyunu deneyimi, her daim canlı bir oyun atmosferi ve fantastik hikayeleri Xbox oyuncularının beğenisine sunuldu.

Neverwinter PC’de olduğu gibi artık Xbox One’da da ücretsiz oynanabilir. Xbox Live Gold üyeliği olan oyuncular, bu popüler MMORPG’yi Xbox Oyun Mağazası’ndan indirebilirler.

Xbox One Live Silver üyeliği olanlar da oyunu 31 Mart – 2 Nisan arasında indirebilecekler.

Şu anda Neverwinter’da oynanabilir olan içerik, Bela Varlok sınıfı gibi tüm popüler Neverwinter öğeleriyle birlikte Tyranny of Dragons genişleme paketini içeriyor. Son Dungeons & Dragons içerik ve hikayelerini Xbox One’da arkadaşlarınızla birlikte oynamanız mümkün.

Neverwinter Xbox One platformundaki arkadaş listesi entegrasyonu gibi sosyal oyun deneyimi dahil pek çok konsol özelliğini ve görkemli MMORPG deneyimini PC’den konsola kusursuzca taşımak adına optimize edilmiş kontrolleri kullanıyor.

Perfect World Entertainment’ın CEO’su Bryan Huang, Neverwinter’ın Xbox platformuna gelişi hakkında şu açıklamayı yaptı: “Neverwinter, Perfect World Entertainment ve Cryptic’in konsol pazarına girişini ve adanmışlığını temsil ediyor. Geliştirici ekibimiz büyük bir heyecan ve istekle çalışarak Neverwinter’ın konsol oyuncularının yüksek beklentilerini karşılayan kaliteli bir ücretsiz MMORPG olmasını sağladılar. Unutulmuş Diyarlar evreninin kapılarını konsol oyuncularına açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve bu oyun deneyimini yıl boyunca güçlü güncellemeler yayınlayarak sürdüreceğimizin sözünü veriyoruz.”

Neverwinter PC’de olduğu gibi artık Xbox One’da da ücretsiz oynanabilir. Xbox Live Gold üyeliği olan oyuncular, bu popüler MMORPG’yi Xbox Oyun Mağazası’ndan indirebilirler.

Xbox One ücretsiz indirme linki: https://store.xbox.com/tr-TR/Xbox-One/Games/Neverwinter/0b94d2a2-180b-4b80-a157-2e396d567cb2

Neverwinter hakkında daha fazla bilgi almak için: http://www.arcgames.com/tr/games/neverwinter



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!