-->
Mario Kart 8’e 200cc Yarış Sınıfı Ekleyecek Ücretsiz Güncelleme ve Yeni DLC Geliyor

Nintendo, Mario Kart 8’e yeni bir indirilebilir içerik ve güncelleme geleceğini duyurdu. 23 Nisan’da ücretsiz çıkacak yeni güncelleme oyuna 200cc yarış sınıfı ekleyecek. Yine 23 Nisan’da $7.99 fiyat etiketi ile çıkacak “DLC Pack 2″ oyuna Village (erkek veya kız), Isabelle ve Dry Bowser isimli üç yeni karakter, Crossing Cup ve Bell Cup için sekiz yeni kurs, Streetle, City Tripper ve iki henüz duyurulmayan […]

02.04.2015 | ulasufuk

Nintendo, Mario Kart 8’e yeni bir indirilebilir içerik ve güncelleme geleceğini duyurdu. 23 Nisan’da ücretsiz çıkacak yeni güncelleme oyuna 200cc yarış sınıfı ekleyecek.

Yine 23 Nisan’da $7.99 fiyat etiketi ile çıkacak “DLC Pack 2″ oyuna Village (erkek veya kız), Isabelle ve Dry Bowser isimli üç yeni karakter, Crossing Cup ve Bell Cup için sekiz yeni kurs, Streetle, City Tripper ve iki henüz duyurulmayan araç ile birlikte dört yeni araç, mevsimler arası değişikliklerin olacağı Animal Crossing pistini ekleyecek.

Ayrıca oyuna daha fazla yeni kostümler ekelecek. Mega Man, Pac-Man, Sonic, Toad, Wario, Villager, Rosalina, Bowser ve Olimar karakterlerine Amiibo uyumlu yeni kostümler kullanılabilecek.

Yeni videoları aşağıdan izleyebilirsiniz:

 200cc Videosu

Animal Crossing Course Videosu

 New Amiibo Racing Suits



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!