-->
LoL’a Başvurular İçin Son 3 Gün!

Yalnızca Türkiye’de 3 milyon kişinin kayıtlı oyuncu olduğu League of Legends (LoL) için ücretsiz ve amatörlere yönelik düzenlenen en büyük turnuva Tayvan Excellence Gaming Cup başvuruları 22 Nisan’a uzatıldı. Ticaret Merkezi tarafından, ESL Türkiye işbirliği ile düzenlenen ve katılımın ücretsiz olduğu “Tayvan Excellence Gaming Cup” oyun turnuvası için online başvurular www.taiwanexcellencegamingcup.com sitesinden gerçekleştirebilecek. Sponsorluğunu Tayvan’ın […]

20.04.2015 | ulasufuk

Yalnızca Türkiye’de 3 milyon kişinin kayıtlı oyuncu olduğu League of Legends (LoL) için ücretsiz ve amatörlere yönelik düzenlenen en büyük turnuva Tayvan Excellence Gaming Cup başvuruları 22 Nisan’a uzatıldı.

Ticaret Merkezi tarafından, ESL Türkiye işbirliği ile düzenlenen ve katılımın ücretsiz olduğu “Tayvan Excellence Gaming Cup” oyun turnuvası için online başvurular www.taiwanexcellencegamingcup.com sitesinden gerçekleştirebilecek.

Sponsorluğunu Tayvan’ın ASUS, FSP, Gigabyte, INWIN, MSI, Thermaltake ve Transcend gibi büyük oyun markalarının gerçekleştirdiği Tayvan Excellence Gaming Cup’ta, yarışmacılar 20.000 TL’lik para ödülünün yanı sıra son model ürünleri kazanmak için de kıyasıya mücadele edecekler.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!