-->
Gta V PC Oyun İnceleme

Efsane Şimdi PC’lerde… Uzun süredir Pc kullanıcılarının merakla beklediği GTA V sonunda çıkışını yaptı. Dile kolay PC kullanıcıları yaklaşık iki yıl GTA V’in PC’ye çıkmasını bekledi. Sonunda beklenen gün geldi, GTA V yeni PC’lerimize teşrif etti. Öncelikle GTA V’in yeni nesil sürümünün orjinal oyuna içerik anlamında çok fazla şey kattığını söylemeliyim. Oyun nesiller arası bir […]

17.04.2015 | ulasufuk

Efsane Şimdi PC’lerde…

Uzun süredir Pc kullanıcılarının merakla beklediği GTA V sonunda çıkışını yaptı. Dile kolay PC kullanıcıları yaklaşık iki yıl GTA V’in PC’ye çıkmasını bekledi. Sonunda beklenen gün geldi, GTA V yeni PC’lerimize teşrif etti. Öncelikle GTA V’in yeni nesil sürümünün orjinal oyuna içerik anlamında çok fazla şey kattığını söylemeliyim. Oyun nesiller arası bir yolculuk yaptığı için en önemli yenilik elbette ki grafikler. 4K ve 60 fps desteğiyle birlikte daha kaliteli kaplamalar, ışıklandırmalar, gölgelendirmeler ve iki boyuttan üç boyuta geçen kaplamalar bulunuyor. GTA V eski nesle bile fazla gelen görsellere sahipti. Geliştirmelerle birlikte GTA V tam anlamıyla yeni nesle yakışan bir oyun olmuş. Beklentilerimin üstünde çıkan grafikler sonradan geliştirilmiş olduğunu yer yer hissettirse de genel olarak bakıldığında ben yeni Nesil’e özel bir oyunum diyor.

 
GtaV-PC-inceleme1
 

Rockstar GTA V’te yaptığı önemli görsel ve teknik geliştirmeleri sayesinde Los Santos ve Blaine County’i çok daha etkileyici hale getirmiş. Arttırılmış çizim mesafeleri ve 4k desteğiyle birlikte gerçekten muhteşem bir iş çıkarmış. Grafiklerden sonra biraz da oyuna eklenen detaylardan bahsedelim. GTA V’nin eski nesile getirilen tüm DLC’ler GTA V yeni PC sürümünde bizler ile buluşuyor. Her ne kadar bu DLC’lerle daha önceden oyuna eklenmiş olsa da, orjinal oyunu PS3’te bitirmiş biri olarak yeni özelliklerden en çok ilgimi çeken editleme aracı oldu. Bu editleme aracı sayesinde biz oyun severler Los Santos ve Blaine County dünyasını doğrudan karakterlerinin gözünden tecrübe edebiliyoruz ve dünyadaki inanılmaz detayları farklı şekilde görebilme imkânını da doğruyor. Editleme Aracı Gta 5 PC versiyonu ile gelen yeniliklerin en başında geliyor. Bu araçla, kendi sahnelerinizi, filmlerinizi editleyerek Youtube veya diğer sosyal mecralardan yayınlayabileceksiniz. Dünyayla olan etkileşiminizi kökten değiştirecek bir yenilik bu. Oyun deneyimini baştan aşağı değiştiren bir yenilik olmuş diyebiliriz.

 
GtaV-PC-inceleme2
 

Fps modu ile beraber oyuna binlerce yeni animasyon eklenmiş. Hem GTA V’in senaryo modunda hemde online’da bu modu kullanabiliyoruz. Fps moduna tek tuşa basarak istediğiniz zaman geçebiliyorsunuz. GTA V’te yenilikler Editleme modu ile sınırlı kalmıyor. Yeni silahlar, araçlar ve aktiviteler, daha fazla vahşi yaşam, daha yoğun trafik, yeni yeşillik sistemi, geliştirilmiş zarar ve hava efektleri, 17 radyo istasyonunda 100’den fazla yeni şarkı ve yeni DJ miksleri, Dukes, Dodo Seaplane ve daha hızlı ve daha yüksek manevra kabiliyetine sahip Blimp gibi klasik araçların nadir versiyonları, vahşi yaşam fotoğrafçılığı gibi aktiviteler, yeni atış mücadeleleri, yeni silahlar ve fazlası bulunuyor. Eğer daha önce bu şaheseri oynamadıysanız yeni nesil konsolunuzda deneyimlemeniz gereken muhteşem bir oyun olmuş.

Playstore’a Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.

Oyunu Satın Almak İçin Tıklayın

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!