-->
God of War III Remastered’dan Üç Yeni Ekran Görüntüsü

Japonya’da resmi duyurusu bugün yapılan God of War III Remastered için üç yeni ekran görüntüsü de paylaşıldı. Sony Computer Entertainment Worldwide Santa Monica Stüdyosu tarafından geliştirilen oyun, PlayStation 4 için 14 Temmuz’da Kuzey Amerika’da, 15 Temmuz’da Avrupa’da, Birleşik Krallık genelinde de 17 Temmuz’da çıkış yapacak. God of War III: Remastered 1080p çözünürlükte 60 kare hızında çalışacak ve ülkemizde Türkçe altyazı […]

28.04.2015 | ulasufuk

Japonya’da resmi duyurusu bugün yapılan God of War III Remastered için üç yeni ekran görüntüsü de paylaşıldı.

Sony Computer Entertainment Worldwide Santa Monica Stüdyosu tarafından geliştirilen oyun, PlayStation 4 için 14 Temmuz’da Kuzey Amerika’da, 15 Temmuz’da Avrupa’da, Birleşik Krallık genelinde de 17 Temmuz’da çıkış yapacak.

God of War III: Remastered 1080p çözünürlükte 60 kare hızında çalışacak ve ülkemizde Türkçe altyazı ile piyasaya sunulacak. Bir “Fotoğraf Modu” ve tüm eski DLC kostüm ile içeriklerinde dahil olacağı oyunun görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!